Stari hotel

Strop kafića oštetila kiša, a gazda iz bolnice obećao sanaciju

Foto: Marko Čuljat
Strop kafića oštetila kiša, a gazda iz bolnice obećao sanaciju
08.06.2010.
u 14:44
- Znam za problem. Međutim, meni je pozlilo i protekla sam dva tjedna bio na liječenju u Zagrebu. Imao sam lagani moždani udar. Obećajem da ću sve sanirati još ovog tjedna, čim se vratim u Brinje, rekao nam je telefonom Mirko Sertić.
Pogledaj originalni članak

Tragom dojave jednog našeg čitatelja posjetili smo kafić Stari hotel u Brinju. Čitatelj se požalio na sanitarni čvor bez struje u tom ugostiteljskom objektu, u kojem se zaustavljaju svi lokalni i međugradski autobusi. U staroj zgradi strop je izgledao kao da će svakog trenutka pasti. Na šanku do ulaznih vrata bila je jedna grubo obrađena okomita greda koja je držala drugu poprečnu. Konobarica koju smo ondje zatekli bila je iznenađena našim interesom za tu gredicu, a za zahod je rekla da je struja u kvaru od nedavne kiše koja je poadala kroz krov i izazvala kratki spoj, pa je električar isključio struju da netko ne bi nastradao. Čuli smo se i s vlasnikom kafića Stari hotel.

– Znam za problem. Međutim, meni je pozlilo i protekla sam dva tjedna bio na liječenju u Zagrebu. Imao sam lagani moždani udar. Obećajem da ću sve sanirati još ovog tjedna, čim se vratim u Brinje – rekao nam je telefonom Mirko Sertić, dodajući da ih redovito obilaze sve inspekcije i da je dosad sve bilo u najboljem redu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.