Kod Kistanja

Sukob maloljetnika i pravoslavnih bogoslova, šestorica ozlijeđenih

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Sukob maloljetnika i pravoslavnih bogoslova, šestorica ozlijeđenih
17.03.2013.
u 19:52
Sedmorica maloljetnika oko 13 sati na cesti prema manastiru Krka kod Kistanja verbalno se, a zatim i fizički sukobilo s učenicima pravoslavne bogoslovne škole
Pogledaj originalni članak

Sedmorica maloljetnika oko 13 sati na cesti prema manastiru Krka kod Kistanja verbalno se, a zatim i fizički sukobilo s učenicima pravoslavne bogoslovne škole, potvrdila nam je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

U sukobu je jedan učenik bogoslovije teže ozlijeđen, a četvorica lakše. Među maloljetnicima je jedan lakše ozlijeđen. Šibenska policija nije, kao što inače uobičava, izvijestila novinare o ovom događaju. Glasnogovornica Marica Kosor na upit, jesu li napadnuti polaznici bogoslovije je odgovorila kako ne može reći tko je koga napao, prije dovršetka istrage, a tek je potvrdila da jedini od pet ozlijeđenih učenika bogoslovije, nije u životnoj opasnosti, već da se radi o prijelomu.

Dodala je kako su svi vinovnici sukoba iz grupe maloljetnika iz Kistanja privedeni i da će javnost biti o svemu obaviještena po završetku istrage. Što je uzrok sukoba kod manastira Krka u nedjelju oko 13 sati, policija nije htjela reći.

U policiji su nam potvrdili da je sudjelovalo pet maloljetnika iz Kistanja, i osam bogoslova, od kojih su svi punoljetne osobe.

>>'Bejzbol palicama na bogoslove krenuli zbog nacionalne mržnje'

 


Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DO
doktorica
16:52 18.03.2013.

zašto bi to trebala biti vijest?!

Avatar morski covik 1
morski covik 1
18:11 18.03.2013.

Jel' ovaj auto bio na svim intervencijama?

Avatar morski covik 1
morski covik 1
06:49 18.03.2013.

Maloljetnici?! Dosta vise tih sra**... Koga briga, ionako je samo jedan Bog (ako ga ima).