PROMO

Super ponuda za školarce u Narodnim novinama!

01.09.2010.
u 11:36
Birate li pribor i opremu za povratak školaraca u školske klupe posjetite Narodne novine - na jednom mjestu pronaći ćete sve za školu po pristupačnim cijenama.
Pogledaj originalni članak

U periodu od 17. kolovoza do 15. rujna 2020. u Narodnim novinama je sniženje od 30% na 200 artikala školskog pribora. Izaberite sve za školu u širokoj ponudi kvalitetne i povoljne opreme za školarce renomiranih svjetskih brendova kao što su Herlitz, Bodypack, Kores,  Maped, Schneider, Jolly, Wedo,  Foldermate, Marvy Uchida,  Henzo, Edigs i Rebell i Oxford.

U Narodnim novinama pronaći ćete veliku ponudu školskih torbi i ruksaka po akcijskim cijenama: Herlitz anatomsku torbu težine ispod 700 grama možete kupiti po cijeni od svega 298 kn, a Bodypack školski ruksak po cijeni od 193,90 kn.

Foto: Promo
Narodne novine

 

Foto: Promo
Narodne novine

 

Osim torbe,  školarca treba opskrbiti pernicom, bilježnicama, bojicama, geometrijskim priborom i ostalim sitnim potrepštinama poput šiljila ili gumice. Herlitz pernice s priborom možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 55 kn.

Foto: Promo
Narodne novine

U odabranim prodavaonicama Narodnih novina možete pronaći i uslugu uslugu strojnog omatanja knjiga CoLibri kojima ćete osigurati dugotrajnu zaštitu knjigama od oštećenja. Pogodni su za sve formate i debljine knjiga.

Do 30. rujna 2020. traje i velika nagradna igra u kojoj za svaku kupnju od 100 kuna možete osvojiti super nagrade – dodatni razlog da posjetite Narodne novine!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr