pokušaj ubojstva

Suprugu nakon svađe izudarao alatom

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Suprugu nakon svađe izudarao alatom
19.11.2022.
u 11:56
Nakon što je ispitan pred tužiteljstvom, doveden je sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru koji mu je odredio istražni zatvor
Pogledaj originalni članak

Za pokušaj teškog ubojstva supruge osumnjičen je 31-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ŽDO Bjelovar.

Sumnjiči ga se da se 13. studenog 2022., iza 18 sati, u jednom mjestu na području Bjelovarsko-bilogorske županije, prvo posvađao sa svojom izvanbračnom suprugom.

Nakon nekog vremena, prepirka je prerasla u fizičko nasilje, jer se 31-godišnjaka sumnjiči da ju je više puta udario nekim alatom, pri čemu mu je teško ozlijedio.

Nakon što je ispitan pred tužiteljstvom, doveden je sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru koji mu je odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Željeznička nesreća kod kolodvora u Rijeci: Teretni vlak se zabio u cisternu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.