POGINULE DVIJE OSOBE

Svjedok nesreće kod Gospića: 'Vozač kombija je uletio u drugi i pobjegao. Bila su ukupno 3'

Foto: Nikola Mraovic
Sudar motocikla i kombija kod Gospića, poginulo dvoje ljudi
Foto: Nikola Mraovic
Sudar motocikla i kombija kod Gospića, poginulo dvoje ljudi
Foto: Nikola Mraovic
Sudar motocikla i kombija kod Gospića, poginulo dvoje ljudi
Foto: Nikola Mraovic
Sudar motocikla i kombija kod Gospića, poginulo dvoje ljudi
26.10.2023.
u 18:08
Kombi koji je ostao na mjestu događaja je u vlasništvu 26-godišnjakinje iz Saborskog, dok je motocikl na kojem su bili stradali u vlasništu državljanina Nepala
Pogledaj originalni članak

Policija je danas ranije izvijestila kako je uhitila mladića (22) za kojeg se vjeruje da je pobjegao s mjesta nesreće kod Gospića u kojoj su poginule dvije osobe, a trenutno se utvrđuje je li on bio vozač ili sudionik. Kombi koji je ostao na mjestu događaja je u vlasništvu 26-godišnjakinje iz Saborskog, dok je motocikl na kojem su bili stradali u vlasništu državljanina Nepala. Svjedok nesreće ispričao je za 24sata što je vidio.

- Bila su ukupno tri kombija. Prvi koji je udario u motocikl i ubio dvoje ljudi, a ostala dva su bila s prvim. Vozili su se po autocesti. Nešto su prevozili. Odmah nakon kobne prometne nesreće, vozač prvog kombija uskočio je u drugi i dali su se svi u bijeg - kazao je. Osim toga, donaje se kako je uhićeni mladić stigao u policijsku postaju s odvjetnicima te kazao kako je on bio vozač, no da policija propituje njegovo priznanje zbog njegove kriminalne prošlosti.

- U prostorijama Policijske uprave ličko-senjske nalazi se na ispitivanju muškarac za kojeg se smatra da je bio sudionik prometne nesreće te da je napustio mjesto nesreće - kazala je ranije glasnogovornica Maja Brozičević. 

Inače, Iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, koje rukovodi očevidom, su izvijestili da se osim očevida poduzimaju i druge dokazne radnje za prometnu nesreću koja se dogodila oko 4.30 sati kod 186. kilometra auto-ceste A1, nedaleko čvora Gospić u pravcu Splita, a u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, za koje se još utvrđuje identitet.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nastavlja se lov na ubojicu iz Mainea

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZA
zagabria3
21:00 26.10.2023.

Ne kužim čemu bijeg kada ostaviš kombi sa registracijom. A je to, u lošim okolnostima

DU
Deleted user
19:53 26.10.2023.

Dečki su vozili u kombijima nešto što nije mogli čekati policijski očevid ili su svi bili pod utjecajem alkohola...ostaviti tijela pod kombijem, te čak ni ne pokušati pomoći je odsustvo kršćanske i ljudske empatije...ja jedino žalim osobe koje žive s tim dečkima iz ta tri kombija...

HA
hasan44
18:48 26.10.2023.

Koji mutikaše.