opet na udaru

Svjedoku u aferi Gavrilović zapalili mercedes

Foto: Pixsell
Svjedoku u aferi Gavrilović zapalili mercedes
21.10.2015.
u 17:50
Nekadašnjem direktoru Dinama i nogometnom menadžeru Ivici Papešu drugi put u mjesec dana podmetnuli su požar
Pogledaj originalni članak

        Požar koji je na mercedesu ML500 u vlasništvu Ivice Papeša (71) planuo u ponedjeljak popodne i na vozilu prouzročio štetu od 110.000 kuna podmetnuo je nepoznati počinitelj koji je donji dio automobila polio benzinom i zatim ga zapalio.

Terenac je u tom trenutku bio parkiran u Brkljačićevoj ulici na zagrebačkom Maksimiru, a vlasnik je u to vrijeme igrao nogomet na obližnjem igralištu. Zanimljivo je kako je to drugi put u tek nešto više od mjesec dana da je gorjela Papešova imovina, jer je 13. rujna netko zapalio i svlačionice njegove nogometne škole. Taj nekadašnji direktor u Dinamu, nogometni menadžer i bivši suvlasnik diskoteke Best također je i jedan od ključnih svjedoka u istrazi protiv Georga Gavrilovića optuženog za ratno profiterstvo.    

>>  Bivšem gazdi Besta zapalili svlačionicu nogometne škole

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RO
Rocky15
18:22 21.10.2015.

a sigurno nije bez razloga