bivši član vlade

Tadićev ministar boji se za život, traži međunarodnu pomoć

Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
Tadićev ministar boji se za život, traži međunarodnu pomoć
01.10.2012.
u 13:51
Nisam dobio adekvatnu zaštitu mjerodavnih državnih organa, upozorava Oliver Dulić
Pogledaj originalni članak

Bivši ministar u prošloj srpskoj vladi Oliver Dulić zatražit će pomoć međunarodnih organizacija za ljudska prava i stranih predstavništava jer mu je u Srbiji ugrožena sigurnost, doznaje agencija Tanjug. Dulić tvrdi da mu je ugrožena sigurnost zbog medijske kampanje jednog beogradskog lista protiv njega.

– Podmetanja i krivotvorine koji se tjednima unazad iznose imaju za cilj kriminalizirati me i predstaviti kao prebogatog korumpiranog političara. Što je najgore, u toj kampanji nije pošteđena ni moja obitelj zbog čega nam je ugrožena sigurnost – naveo je Dulić u pisanoj izjavi i podsjetio da zadnjih 20 dana nijedan broj tog dnevnog lista nije izašao bez njegove slike na naslovnoj stranici te napomenuo da agresivna kampanja ne prestaje iako je protiv lista podnio niz tužbi zbog objavljenih neistina.

>> Tadić: Zbog bombaških likvidacija više se ne osjećam sigurno u Srbiji

– Budući da tijekom trajanja ovog postupka nisam dobio adekvatnu zaštitu mjerodavnih državnih organa, prisiljen sam pomoć i zaštitu zatražiti kod međunarodnih organizacija zaduženih za zaštitu ljudskih prava i predstavništava stranih zemalja u Beogradu – izjavio je Dulić. Također je zatražio da istražni organi provjere svaku rečenicu napisanu o njemu i o tijeku i ishodu istrage obavijeste javnost, a ponudio je da se usporedi njegova imovinska kartica od dana kada je preuzeo državnu dužnost do danas.

Beogradski desničarski tabloid Kurir, čiji je vlasnik u zatvoru zbog kriminalnih malverzacija, iz broja u broj piše o navodnim Dulićevim nezakonitim radnjama, o državnom novcu koji je navodno "spiskao" te kako je, dok je bio ministar, pogodovao svom ocu da dobije poslove koje je financirala država.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar My Style
My Style
15:40 01.10.2012.

Vreme je za hapsenje i bajbok ! Dinastija Dulic je medju nabogatijima u SRB, apsolutni gospodari Subotice i okoline i krajnje je vreme da odu u zaborav ( ali bez ogromne imovine) ! Kako ga nije sramota da trazi medjunarodnu pomoc, lopina jedna obicna !?

VE
velikazmija
11:20 02.10.2012.

kako da se izjasni ko hrvat kad ni ja nesmijem tamo doći kao hrvat na utakmicu sa svojom zastavom --treba tamo imati muda i reći ugrožen sam zato što sam hrvat a kod nas mogu što hoće pa i vijeru mi braniti e ti srbi i vlasi --

OB
-obrisani-
12:40 02.10.2012.

zmijo iako je hrvat...izjašnjavao se kao šokac.... ali i da je 100x srbin ...ako je kriv (a kažu da jeste) onda treba u zatvor šuška se da je težak milione.....ministar