Finger food i mali zalogaji, jela za Valentinovo, prehrana za trudnice i bebe, čokolada i čokoladne praline, te uskršnja jela nazivi su kulinarskih radionica koje će se ove zime održati u kulinarskom kabinetu hotela Trakošćan, Organizator je Hrvatski kuharski savez koji dugi niz godina educira profesionalne kuhare kroz tematske radionice. Od ove zime, vrata su otvorena svim kulinarskim zaljubljenicima koji bi kroz radionice željeli naučiti i nešto više.
Hrvatski kuharski savez je pripremio seriju radionica kroz koje se moge otkriti tajne kuharskog zanata vezane na pojedine teme. Broj polaznika za radionice je ograničen te će se sudionici odrediti po redoslijedu prijave. Sve radionice su osmišljene kao interaktivan rad od 4 sata, a cijena uključuje sve potrebne namirnice, pribor, prigodnu pregaču i popratni materijal te naravno degustaciju pripremljene hrane.
Prva radionica održat će se u subotu, 19. siječnja na temu „Finger food i mali zalogaji\". Sve što postoji u velikim porcijama može se uz malo više strpljenja i preciznosti pretvoriti u mali zalogaj te biti posluženo u gotovo svim prigodama. Voditelj radionice je Anđelko Levanić koji će polaznike naučiti kako u vlastitoj kuhinji pripremiti „hranu s nogu\" za sve prigode.