njemačka

Talačka kriza u Karlsruheu, otmičar ubio četiri osobe i sebe

Foto: AFP/PIXSELL
Talačka kriza u Karlsruheu, otmičar ubio četiri osobe i sebe
04.07.2012.
u 10:34
Muškarac je taoce zarobio nakon što su ga ovršitelji došli deložirati iz stana. Sve ih je ubio u pucnjavi, a onda je presudio i sebi
Pogledaj originalni članak

Četiri su osobe ubijene u njemačkom Karlsruheu nakon što ih je muškarac zarobio u svom stanu, javlja Bild.de. Talačka kriza završila je oko podneva, a policija je muškarca pokušavala svladati od 9 sati kada su ovršitelji došli deložirati ga. Otmičar je na kraju presudio i sebi.

Prema prvim informacijama, muškarac je taoce zarobio nakon što su ga ovršitelji došli deložirati iz stana. Navodno je za taoca uzeo i sudskog ovršitelja kojeg je i ubio u pucnjavi, a među zarobljenima su bili i novi vlasnik stana, domar te bravar. Među ubijenima je i jedna žena.

– Policija je provalila u stan nakon što su osjetili miris dima i ondje su pronašli četiri mrtva tijela. Među njima je vjerojatno i otmičar – rekao je glasnogovornik policije.

Muškarac je živio u tavanskom stanu zgrade, a navodno je dugogodišnji partner vlasnice stana. Svjedok otmice tvrdi kako je muškarac kod sebe imao i ručnu bombu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

UN
unbekant
11:38 04.07.2012.

"mate2" to su Bonske policijske plocice,Bon_Karlsruhe cca 200km,Berlin_Karlsruhe.cca 1000 km..........

OB
-obrisani-
12:02 04.07.2012.

Pocelo je , bit ce toga jos , narodu je puna kapa nezasitnih banaka i ovrsitelja !

MA
Mate2
11:24 04.07.2012.

Vidi vidi, cak murija iz Berlina dosla!