bostonski bombaš

Tamerlan Carnajev konačno pokopan na tajnoj lokaciji

Foto: Reuters/PIXSELL
Tamerlan Carnajev konačno pokopan na tajnoj lokaciji
09.05.2013.
u 17:33
Kao rezultat našeg javnog poziva za pomoć jedan je pojedinac istupio i osigurao pomoć potrebnu za pokop pojedinca, kazala je policija u priopćenju.
Pogledaj originalni članak

Bostonski bombaš Tamerlan Carnajev pokopan je na tajnoj lokaciji, priopćila je u četvrtak američka policija.

Carnajev je ubijen tijekom potjere nakon prošlomjesečnog bombaškog napada na Bostonskom maratonu u kojem je ubijeno troje, a ranjeno 260 ljudi, javlja BBC.

– Kao rezultat našeg javnog poziva za pomoć, jedan je pojedinac istupio i osigurao pomoć potrebnu za pokop pojedinca – kazala je policija u priopćenju.

Prije samo nekoliko dana, pogrebni direktor Peter Stefan požalio se američkim medijima kako nijedno groblje ne želi upriličiti pokop bombaša. Njegovo je tijelo sve do pokopa bilo smješteno u pogrebnom poduzeću Worchester, koje su prošlog tjedna opsjedali prosvjednici.

>>Nijedno groblje ne želi pokopati Tamerlana Carnajeva

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.