PRINOVA

Tanja Dragović i Goran Ivanišević dobili kćer

22.04.2003.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

SPLIT - Jedan od naših najvećih i najpopularnijih sportaša, proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, u subotu, 19. travnja, u 21.30 sati postao je otac. U privatnoj klinici u Münchenu njegova djevojka Tanja Dragović rodila je djevojčicu.

- Beba i mama su odlično. Goran je presretan, ne ispušta malenu iz ruku. Dugačka je 43 centimetra i teška 2350 grama. Smješteni su u privatnom apartmanu. Ne znam u kojoj su klinici, od sreće nisam ni pitala. Znam da je taj liječnik uspješno riješio problem kad je Tanja prije dva mjeseca imala krvarenje - referirala je Goranova sestra Srđana.

Goran je bio na porođaju, a u Münchenu su bili i njegovi roditelji Srđan i Gorana. Mala Ivaniševićka na svijet je došla mjesec i pol dana prije vremena. Trudnoću je u bolnici u Petrovoj u Zagrebu pratio prof. dr. Ivan Kuvačić, ali su se Goran i Tanja, zbog problema u trudnoći, odlučili konzultirati i s liječnicima u M"nchenu. U subotu poslijepodne privatnim zrakoplovom krenuli su u Njemačku.

Tanja je prije otprilike dva tjedna, u 33. tjednu trudnoće, bila na pregledu kod dr. Kuvačića, ravnatelja bolnice u Petrovoj. I tada joj je, kaže, savjetovao mirovanje i ostanak u bolnici, zbog prijetnje prijevremenog porođaja. No Tanja je, nastavlja, odbila ostati u bolnici, iako se za nju već pripremao i poseban apartman u kojem je mogla boraviti sa svojom majkom. No nakon pregleda te idućeg dana i ultrazvuka, koji je obavila u Petrovoj, prof. Kuvačić Tanju Dragović više nije vidio. Da je rodila u M"nchenu, doznao je iz medija. Prema svemu sudeći, ondje je i prije kontrolirala trudnoću te planirala rođenje djevojčice.

Goranovi najbliži prijatelji, pak, dva dana nisu mogli do njega. Javio se u subotu nakon porođaja, priopćio im sretnu vijest i isključio mobitel.

- Samo mi je rekao da je rođena djevojčica. Poslije ga nisam čuo. Javit će se kad dođe k sebi. Bolje da je isključio mobitel, jer bi ga zvalo pola Hrvatske - kazao je Goranov kondicijski trener i veliki prijatelj Boško Čavka.

Ozren Maršić i Diana Glavina

Pogledajte na vecernji.hr