KUNOVEC BREG

Djevojka (24) poginula u teškoj prometnoj kod Koprivnice, liječnici se još bore za život mladića (22)

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Djevojka (24) poginula u teškoj prometnoj kod Koprivnice, liječnici se još bore za život mladića (22)
13.08.2021.
u 08:21
Vozači su prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica s teškim ozljedama opasnima za život. Kriminalističko je istraživanje u tijeku – kažu u policiji
Pogledaj originalni članak

U mjestu Kunovec Breg nadomak Koprivnice noćas oko ponoći dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je dvoje mladih vozača dobilo ozljede opasne za život, priopćila je policija.

Nažalost, vozačica je jutros podlegla ozljedama u koprivničkoj Općoj bolnici, a Podravski.hr doznaje kako je u teškom stanju i mladi vozač (22) i liječnici se bore za njegov život.

– U Koprivničkoj ulici 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mini Cooper koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Kia varaždinskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do zanošenja automobila Minni Cooper, udara u rubni kamen te se vozilo prevrnulo na krov. Kriminalističko je istraživanje u tijeku – kažu u policiji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.