PRETJECAO KAMION

Nesreća kod Gradiške: 'Sve je bilo puno krvi, cijeli auto'

Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Dino Stanin/Pixsell
22.05.2019.
u 15:49
Policija će protiv 19-godišnjeg vozača podnijeti prekršajnu prijavu i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu
Pogledaj originalni članak

Pet osoba ozlijeđeno je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 19.30 sati dogodila na državnoj cesti D-51 u Baćin Dolu nedaleko od Nove Gradiške. Nesreću je uzrokovao 19-godišnji vozač osobnog automobila požeške registracije koji je pretjecao kamion ispred sebe, ne primijetivši pritom da mu iz suprotnog smjera dolazi drugi automobil novogradiške registracije kojim je upravljao 59-godišnjak.

U nesreći je 19-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede, dok su 19-godišnja i dvije 18-godišnje putnice te 59-godišnji vozač drugog automobila lakše ozlijeđeni. Policija će protiv 19-godišnjeg vozača podnijeti prekršajnu prijavu i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

- Moj brat je vozio kamion kojeg je vozač crvenog automobila pokušao preteći, ali nije primijetio da mu iz suprotnog smjera dolazi sivi automobil. Nije stigao na vrijeme reagirati i sudarili su se - rekao je čitatelj za 24 sata.

Brat vozača kamiona je za 24 sata uprizorio detalje s mjesta nesreće.

- Sve je bilo puno krvi, cijeli auto. Moj brat je odmah izašao iz kamiona i počeo je pružati prvu pomoć. Vozač crvenog automobila je izašao iz auta i pao je u naručje mom bratu i rekao mu: 'Drži me, ne osjećam noge'. Na mjesto nesreće došla je i mama mladog vozača i rekla kako on ima samo 19 godina i da je prije dva tjedna položio vozački - rekao je brat.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
toljaga22
18:07 22.05.2019.

prekršajno?