MAJKA SE OPROSTILA

Strašna tragedija na Floridi: Blizanci (4) se ugušili u kutiji za igračke, zagrljene ih pronašao brat

Foto: pixabay
Strašna tragedija na Floridi: Blizanci (4) se ugušili u kutiji za igračke, zagrljene ih pronašao brat
06.09.2023.
u 23:49
Kada je blizance idućeg jutra pronašao stariji brat, već je bilo prekasno
Pogledaj originalni članak

Šokantan slučaj smrti dvoje blizanaca na Floridi zabilježen je krajem ovog kolovoza nakon što su otkriveni mrtvi u sanduku u kojem su držali igračke. Policija je stigla u kuću gdje su pronađeni blizanci, no nije ih mogla spasiti. 

Kako javlja Daily Mail, djevojčica Aurora i dječak Kellan stari četiri godine jedne su večeri, nakon što ih je otac stavio na spavanje, odlučili ući u kutiju u kojoj su njihove igračke. Kako su ostali duže vrijeme u kutiji, u jednom trenutku ostali su bez kisika, a jutro nakon pronađeni su mrtvi.

Njihova majka Sadie oprostila se na društvenim mrežama od svojih blizanaca te upozorila ostale roditelje da uklone kutije za igračke iz svojih domova. 

POVEZANI ČLANCI:

- Suprug i ja prolazimo kroz jako teško razdoblje i pokušavamo shvatiti što se dogodilo. Malo ljudi zna za osjećaj tolike tuge u kojoj se morate svake sekunde suzdržavati od plakanja u agoniji. Moram vjerovati da je nešto u svemiru odabralo baš njih, možda da ih zaštiti od neke buduće tragedije, ili možda zato što su bili presavršeni za ovaj svijet - poručila je očajna majka. 

 

Majka je ispričala kako su blizanci i ranije voljeli izlaziti iz svojih kreveta i spavati na čudnovatim mjestima. Te večeri odlučili su ući u kutiju za igračke i tamo spavati, ne znajući da će to biti kobno za njih. Iduće jutro roditelji i braća su ih panično počeli tražiti, a zagrljene u sanduku ih je pronašao njihov brat. 

- Mama, pronašao sam ih! Baš su smiješni, spavaju u kutiji za igračke - kazao je brat blizanaca, a ispričala majka. Kako je kazala, u prvih par sekundi je shvatila kako nešto nije u redu, a potom i da je već bilo prekasno.

- Nisu ni znali što se događa. Polako su ostajali bez zraka i preminuli - napisala je majka.

>> VIDEO Užas u Zagrebu: Pitbull ugrizao dijete

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.