Traži utočište

Thaksin Shinawatra ponovo došao u svoju "domovinu" Crnu Goru

Thaksin Shinawatra ponovo došao u svoju "domovinu" Crnu Goru
25.05.2010.
u 19:55
Ovo je njegov treći boravak u crnogorskom primorju u posljednja tri mjeseca. Bivši tajlandski premijer ima crnogorsko državljanstvo.
Pogledaj originalni članak

Bivši tajlandski premijer Thaksin Shinawatra, čije uhićenje  traži sud u Tajlandu, od ponedjeljka je ponovno u Crnoj Gori, tvrdi srbijanska agencija Beta. Thaksin Shinawatra je s obitelji odsjeo u luksuznoj vili "Miločer" u blizini Budve. Navodno bi  Crnu Goru  trebao napustiti već danas.

Crnogorski državljanin

Ovo je njegov treći boravak u crnogorskom primorju u posljednja tri mjeseca. Bivši tajlandski premijer, koji je na Tajlandu u odsustvu osuđen na višegodišnju kaznu zatvora zbog korupcije, crnogorski je državljanin. On je došao u Crnu Goru poslije bijega iz Bangkoka, pošto je bio optužen za korupciju.

Organizirao demonstracije

 Sud u Tajlandu danas je izdao nalog za njegovo uhićenje optužujući ga za terorizam zbog navodne umiješanosti u dvomjesečne demonstracije njegovih pristaša u kojima je poginulo 88 ljudi. Thaksin Shinawatra je prilikom svog prethodnog boravka u Crnoj Gori, početkom travnja ove godine,  potvrdio da je u kontaktu s oporbom u svojoj zemlji i poručio svojim pristašama da se "bore za demokraciju i pravdu". On je tada potvrdio i da je zainteresiran da svoj novac uloži u Crnu Goru. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
20:14 25.05.2010.

Pre izbora u Montenegru se bio sklonio negde jer su prognoze išle u pravcu da bi Milo mogao izgubiti vlast. Kako se to nije dogodilo već u ponedeljak, posle izbora, vratio se. Ja se ne bih čudio da direktno Mili plaća ovo \"gostoprimstvo\", privatno i bez fiskalnog računa.

OB
-obrisani-
12:04 26.05.2010.

miljardet taskin, niti rjeci o najbogatijem crnogorskom gradjaninu, jasno u$, kad je bio premijer u tajlandu, dozvolio je ovik kaj su danas na vlasti da demostriraju i ruse, sad kad su njegovi to pocelis ad su streljali po njima, hehehehehe, isto ko i u iranu, tamo je isto sah pahlavi dozvoli demostracije, a ovi koji su ga najurili sad iste demostrante vjesaju, hehehehehehe demokracija hehehehehehehe.

OB
-obrisani-
13:18 26.05.2010.

djukanovic najpametniji iz cijelog balkana, nista nova se neomra izmisljat, za svoju velicinu crne gore preslikat monako, prilagodit crnoj gori i uspjeh je 100%, onda ti naprave i autoput zabadava, jednog miljardera vec imaju a drugi ce ga slijedit, za razliko od hrvatske i crvenih kmera od kojih je morao pobjeci, hehehehehe