porast nasilja

Tiha agresija tinja na poslu, u prometu, u susjedstvu...

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Tiha agresija tinja na poslu, u prometu, u susjedstvu...
22.07.2024.
u 21:30
Što je u podlozi zločina u daruvarskom domu odgovorit će psihijatrijsko vještačenje. Psihijatri tumače što dovodi do takve nekontrolirane agresije

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 3

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:54 22.07.2024.

Pa tko nam svaki dan govori da ovdje ništa ne valja, da je nasilje huligana opravdani revolt, a nije. Da je svugdje bolje nego kod nas, a nije, malo gdje je bolje. Da su negdašnji agresori u stvari žrtve, a nisu nego sanjaju dalje o agresiji. Da je sve što je ovdje dobro, naši uspjesi su u stvari sreća, ili prevara i loše, a ni to nije istina. I uvijek se oni koji opravdavaju i time raspiruju zlo čude da to što raspiruju dođe i njima pred vrata.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:42 23.07.2024.

A gospodi psihijatruma ne cini se aggression prisiljavanje 95% posto stanovnistva ga homoseksualizam privation kao nesto normalno I prirodno? I dolaska gripe u sezoni gripe nazovu pandemijom nove varijante navodno virusa koji nikad nije izoliran a siri se jednako u tropskim krajevima kao I tamo gdje su temperature ispod nule?

MA
madmaximo
23:24 22.07.2024.

Pitajte se koliko mjeseci staračkog doma bi mogla osigurati odijela s naših "uzvišenih" političara, sudaca itd. ... novac je Bog i nije ga briga za ljude i sudbine, samo o zateznoj kamati i bonusima brine.