Predsjednik HDZ-a

Tomislav Karamarko na Facebooku: Gotovo je!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Tomislav Karamarko
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Karamarko Petrov
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Karamarko Petrov
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Karamarko Petrov
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Karamarko Petrov
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Karamarko Petrov
22.12.2015.
u 22:40
"Predsjednici smo dokazali da raspolažemo saborskom većinom, predočili smo 78 potpisa. Tu saborsku većinu čine, dakle, 63 naša potpisa i 15 potpisa Mosta", napisao je vođa Domoljubne koalicije.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Facebooku je večeras stavio status "Gotovo je" uz oznaku da se "osjeća predivno". 

"Predsjednici smo dokazali da raspolažemo saborskom većinom, predočili smo 78 potpisa. Tu saborsku većinu čine, dakle, 63 naša potpisa i 15 Mosta", napisao je vođa Domoljubne koalicije. 

"To je za sada, međutim imamo najave nekih drugih ljudi koji će ustupiti svoje potpise u zajedničku grupu", zaključuje Karamarko. 

Podsjetimo, Karamarko i vođa Mosta Božo Petrov od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović zatražili su još 24 sata za dogovaranje o mandataru Vlade nakon čega je ona za sutra sazvala još jedan krug konzultacija u Uredu predsjednice. 

 

>>'Masakriralo nas se. Nazivalo fašistima i komunjarama. A mi se samo držimo principa'

>>Karamarko i Petrov nakon konzultacija s predsjednicom: Imamo 78 potpisa!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 210

Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
22:58 22.12.2015.

Goran Radman prvi mora biti maknut, a na HTV dovesti hrvata i domoljuba.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
22:50 22.12.2015.

Vi ste prirodno povezani! Pozdrav svim Hrvatima; Slavoncima, Dalmatincima, Purgerima, Zagorcima, Istranima, Ličanima, Međimurcima, Goranima, Primorcima, Podravcima........živjeli u miru i Blagoslovu braćo!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:54 22.12.2015.

The ende, fala ti bože, sinoć oka sklopio nisam od nervoze....samo neka je onu besnu negativku režiser izbacio sa seta niko sretniji....