nisu dobro poslovali

Tone prema dnu: Kerum ostao i bez kafića na Zapadnoj obali

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
kerum
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
split,zapadna obala
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
zapadna obala (1)
05.09.2013.
u 21:15
Prije dva tjedna inspektori Porezne uprave zbog viška u blagajni zatvorili su jedan od Kerumovih kafića, koji nakon petodnevne kazne više nije ni otvorio vrata.
Pogledaj originalni članak

Nakon što mu je propalo poslovno carstvo, Željko Kerum je ostao i bez dva kafića na novoruređenoj Zapadnoj obali, ispred njegovog hotela Marjan, piše Tportal.

Preuzeo ih je splitski ugostitelj Goran Kačunić, pod čijim je najmom treći kafić na Zapadnoj obali i koji posluje vrlo dobro.

- Preuredit ću i interijer i eksterijer obaju kafića i uskoro ih otvoriti - kaže Kačunić.

Bivši splitski gradonačelnik sam je sebi dodijelio desetogodišnju koncesiju još u veljači ove godine, nakon javnog natječaja u kojem je jamčevina za sudjelovanje iznosila neuobičajeno visokih od 200 do 250 tisuća kuna. Dva lokala tada su pripala tvrtkama Duresco i Cardiatis - koje je osnovala tvrtka Torzo u vlasništvu Kerumove supruge Fani Horvat, da bi kasnije Kerum nad njom preuzeo vlasništvo, a treći je uzeo Kačunić.

No, kafići nisu od početka dobro poslovali, čak je i sam Kerum u veljači rekao da \'ovi kafići nikako ne mogu biti u plusu\'. Mjesečna najmanina iznosila je ogromnih tri do pet tisuća eura, ovisno o veličini štekata. Prije dva tjedna inspektori Porezne uprave zbog viška u blagajni zatvorili su jedan od njih, a on nakon petodnevne kazne više nije ni otvorio vrata.

>>Željko Kerum: Svima sam smeta, a sad plaču za menom

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.