Ispred škole

Tragedija u Kanadi: Majka ostavila dječaka na vrućini u autu. Preminuo je

Foto: Youtube Screenshot/ CTV News
Tragedija u Kanadi: Majka ostavila dječaka na vrućini u autu. Preminuo je
28.06.2022.
u 12:03
Gradonačelnik Bancrofta, Paul Jenkins, izjavio je kako je dječak ostavljen u autu ispred srednje škole u kojoj majka radi kao nastavnica.
Pogledaj originalni članak

Tragičan slučaj potresao je kanadski grad Bancroft. Dječak Everett Smith star 23 mjeseci preminuo je nakon što ga je majka na velikoj vrućini ostavila u automobilu.

Gradonačelnik Bancrofta, Paul Jenkins, izjavio je kako je dječak ostavljen u autu ispred srednje škole u kojoj majka radi kao nastavnica. Dodao je kako je majka mislila dječaka ostaviti u vrtiću prije nego što je krenula na posao, no nitko nije primijetio da je Everett još u autu koji je bio parkiran na školskom parkiralištu do kraja školskog dana, odnosno do 14.45 sati, piše Global news.

Dječak je prevezen u bolnicu, no ubrzo je proglašen mrtvim.

Nesretni događaj dogodio se u četvrtak kada je za veći dio južnog Ontarija označeno upozorenje da će temperature dosezati 30 stupnjeva.

Video - Apel liječnika: Ne ostavljajte dijete u autu čak i ako samo idete do kioska!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
Milas
12:42 28.06.2022.

Ostavila je dijete u autu a ustvari ga je htjela ostaviti u vrticu!? Jel' to znaci da je posve zaboravila da ima dijete u autu? Kako, pa morala ga je uzeti na ruke i staviti u auto. Pa, koji je to uzas!