TRAGEDIJA KOD OBROVCA

Dijete poginulo nakon eksplozije, dvije žene prebačene u bolnicu: 'Javili su mi da je dijete iz Češke'

Foto: Zvonimir Barisin
Dijete poginulo nakon eksplozije, dvije žene prebačene u bolnicu: 'Javili su mi da je dijete iz Češke'
19.06.2024.
u 21:22
Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti pristupit će se provođenju očevida, javlja policija.
Pogledaj originalni članak

Danas, oko 18 sati na području Obrovca iz sada neutvrđenog razloga došlo je do eksplozije. U navedenom događaju smrtno je stradalo dijete dok su dvije ženske osobe kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar na pružanje daljnje liječničke pomoći.

Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti pristupit će se provođenju očevida.  O događaju je upoznato nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Županijska cesta ŽC-6025, Bilišane - Bogatnik, od 20.05 sati zatvorena je za sav promet, te se vozače savjetuje da koriste druge zaobilazne pravce - istakli su iz zadarske policije.

VEZANI ČLANCI

- Ne možemo vam ništa reći do dovršetka očevida, tek da je eksplozija bila na otvorenom prostoru. Do završetka očevida ne možemo ništa reći ni u kojem su srodstvu stradali - rekla je za Večernji list Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. Na zadarskom području se pojavila informacija da je riječ o turistima koji su bili u jednom selu uz Obrovca i da je dijete nagazilo na eksplozivno sredstvo no tu informaciju policija nije potvrdila ni objavila.

- Javili su mi da je dijete iz Češke stradalo i nagazilo na eksplozivnu napravu. Velika je to tuga - rekao nam je nas sugovornik s tog područja kojeg smo dobili telefonom i dodao kako su prve informacije bile da je dijete stradalo kod Bogatnika, a druga informacija da se tragedija dogodila kod Bilišana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
21:30 19.06.2024.

Srpske mine. Što drugo?

GO
goran2hr
22:08 19.06.2024.

Hrvatska nudi Ukrajini svoj "model" razminiranje (valjda savjete), po kojem se gotovo 30 nakon rata - Hrvatska nije razminirala. A može i bizarnije. Nerazminirana Hrvatska, donira Ukrajini za razminiranje 5.000.000,00 €. Na istom skupu i u istu svrhu Španjolska i Austrija, doniraju Ukrajini svaka po 1.000.000,00 €.

PO
poluprovokator
23:29 19.06.2024.

Razminiranje je opasan i sustavan posao. Mi od toga napravili "loš posao" po ljude kojo to rade i "dobar posao" za povlastene firme...