došli na vježbe

Tri nizozemska komandosa ranjena u pucnjavi ispred hotela u SAD-u

Foto: Andreas Gebert/REUTERS
U.S. Army previews NATO exercises in Grafenwoehr
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
Bastille Day celebrations in Paris
Foto: YONHAP NEWS AGENCY/REUTERS
Anti-terror drill as part of the Ulchi Freedom Shield (UFS) exercise, in Busan
28.08.2022.
u 07:59
Na pitanje s kime su komandosi trenirali i je li netko od američkog osoblja bio uključen u incident, glasnogovornik Pentagona uputio je pitanja lokalnim civilnim vlastima, dodajući da je situacija i dalje pod istragom.
Pogledaj originalni članak

Tri nizozemska komandosa na vježbama u SAD-u ranjena su u petak navečer u pucnjavi ispred njihovog hotela u Indianapolisu, priopćilo je nizozemsko ministarstvo obrane.

Jedan od komandosa je u kritičnom stanju, navodi se u priopćenju objavljenom u subotu, uz napomenu da lokalna policija istražuje incident i da nema uhićenja. 

Odjel metropolitanske policije Indianapolisa (IMPD), koji vodi istragu, nije bio odmah dostupan za komentar. Službenik IMPD-a rekao je za kanal vijesti FOX 59 da se činilo da se svađa dogodila ranije, na drugoj lokaciji, a ne unutar hotela Hampton Inn u centru Indianapolisa.

Na pitanje s kime su komandosi trenirali i je li netko od američkog osoblja bio uključen u incident, glasnogovornik Pentagona uputio je pitanja lokalnim civilnim vlastima, dodajući da je situacija i dalje pod istragom.

VIDEO: Mack (17) je postao najmlađi pilot koji je samostalno obletio svijet

Klimatske promjene uzimaju danak

Bunari presušuju, ribe se ne mrijeste, biljke se suše... Farmeri: 'Led pokosio zob, a sada je suša spalila kukuruz'

Apokaliptični su prizori i u Baranji, plodnoj ravnici kroz koju teče veliki Dunav. Na njegovoj obali u Batini, koja je prije desetak godina punila medijske stupce zbog silovitih poplava, obala je prekrivena ljušturama školjkaša. Izdaleka, čini se kako je pred nama šljunčana plaža, no kada na nju zakoračimo, začujemo jezivo krckanje pod nogama. Iako mještani vjeruju da je suša izazvala pomor školjki, pojedini biolozi s kojima smo razgovarali skloniji su teoriji da su na obalu samo isplivali ostaci ranije prirodno izumrlih školjkaša. No kakvi god bili, razlozi će se sigurno još istraživati

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SJ
Sivi_Jastreb
08:28 28.08.2022.

Uzimà se praska puno.I taki ce nas branit strava..

XA
xaron
19:54 28.08.2022.

Holandjani mislili da su u Bosni . Ne ide to tako tamo i sve se skupo plača.