tragedija u španjolskoj

Trudnica koja je poginula na reliju trebala je sutra roditi

Foto: Facebook
Ana Cayazzo
Foto: Reuters/PIXSELL
reli, španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
reli, španjolska
06.09.2015.
u 14:51
Lokalni dužnosnici u gradiću Cambre, susjednom gradu Carrala gdje se utrka održavala, kazali su kako je Ana bila trudna devet mjeseci i trebala je roditi u ponedjeljak
Pogledaj originalni članak

U teškoj nesreći na reliju u Španjolskoj poginula je i trudnica Ana Cayazzo kojoj je sutra bio termin poroda. Na mjestu je preminuo i njezin partner Miguel Caridad koji je s njom gledao kobnu utrku.

Lokalni dužnosnici u gradiću Cambre, susjednom gradu Carrala gdje se utrka održavala, kazali su kako je Ana bila trudna devet mjeseci i trebala je roditi u ponedjeljak, piše Daily Mail.

Njezin partner Miguel, inače veliki obožavatelj utrka, poveo ju je sa sobom na reli koji se održavao nedaleko od njihovog doma.

Tragedija se dogodila kada je vozač automobila Sergio Tabeayo Sande izgubio kontrolu nad svojim Peugeotom 206 XS te se zabio u gledatelje.

U nesreći su poginule ukupno četiri žene, dva muškarca i osmogodišnji dječak. Ozlijeđeno je još 16 osoba.

>> Autom se zabio u gledatelje: Šest osoba poginulo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ME
melinda
15:11 06.09.2015.

Nazalost malo je surovo sto sam napisala ali stajati pored puta gdje se vozi rely i gdje su velike brzine je isto kao da se kupate u bazenu sa krokodilima.Sucut obiteljima poginulih ali da se bar izvuce pouka da se rely mora gledati sa mnogo sigurnijih mjesta...

JB
jbt...
15:39 06.09.2015.

@melinda.... u pravu si !