Premijer na odmoru

'Tu je, znamo po osiguranju, ali Milanovića nitko nije vidio'

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Zoran Milanović
Foto: 'Goran Kovacic/PIXSELL'
'25.07.2013., Bivio, Rijeka - Vila Capone na adresi Opatijska 3 u kojoj bi ovih dana trebao stici premijer Zoran Milanovic s obitelji na ljetovanje. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Zoran Milanović Rijeka (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Zoran Milanović Rijeka (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Zoran Milanović Rijeka (1)
31.07.2013.
u 23:26
Kupači na plaži ispod vile u kojoj je premijer kažu kako pretpostavljaju da uživa u hladovini šume i da se kupa u bazenu.
Pogledaj originalni članak

Na maloj plaži i kupalištu pred riječkom vilom na Biviju u kojoj se s obitelji odmara premijer Zoran Milanović uobičajena je ljetna slika – ondje se neometano sunčaju i kupaju stariji bračni par, nekoliko mladića i djevojaka, obitelj s djecom, no nitko od njih nije vidio premijera i članove njegove obitelji.

Kažu da su čuli da je ondje, pretpostavljaju da uživa u hladovini guste šume koja okružuje vilu i da se kupa u bazenu, a da netko boravi u vili bilo im je jasno jer su vidjeli dečke iz osiguranja. No, kažu nam pokazujući prema željeznim vratima kroz koja se iz okućnice izlazi na šetnicu uz more, dečki sjede unutra, prošeću malo rano ujutro po plaži, ali ni po čemu nam ne pokazuju da mi ovdje nekomu smetamo, ljubazni su i diskretni, rade svoj posao.

– Pa vidite da ovi mladići sjede u hladovini na stubama pred samim vratima, nitko ih ne tjera – kaže Riječanin koji sa suprugom već godinama dolazi upravo pred vilu na kupanje.

– More je – nastavlja – čisto. Istina, sad ima malo cvjetanja, ali ugodno je i – domeće uz smiješak – premijer bi mogao malo i zaroniti, sigurno je ljepše nego u bazenu.

Ni s morske ni s gornje strane, s ceste koja od riječke Kantride vodi prema Voloskom, vila se ne vidi, samo gusto zelenilo koje je okružuje, a na imanje, među Riječanima poznato kao Rankovićeva vila i Vila Capone, po nepotvrđenoj priči da je ondje ljetovao čikaški mafijaš Al Capone, ne može se nepozvan ući jer je opasano zidom.

Premijer tako može u miru i tišini, potpuno siguran od pogleda znatiželjnika, uživati u obiteljskom odmoru. Nakratko će sutra iz Rijeke u Zagreb na sjednicu Vlade, a potom će se opet pridružiti obitelji na odmoru na riječkoj rivijeri gdje će, navodno, ostati do odlaska u Knin 5. kolovoza.

Drugi dio godišnjeg odmora premijer će provesti u svojoj poznatoj ljetnoj bazi na Hvaru.

Milanović bi sutra trebao doći u Zagreb na sjednicu Vlade

>>Premijer će se kratko s obitelji odmarati u riječkoj Vili Capone

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.