nakon izlaska

Turistkinja prijavila da je silovana u dubrovačkom kafiću

Foto: Arhiva VL
Turistkinja prijavila da je silovana u dubrovačkom kafiću
08.09.2012.
u 13:04
Zbog sumnje za počinjenje kaznenog djela uhićen je 27-godišnji državljanin Hrvatske. Osumnjičenik je pritvoren i u zakonskom roku će ga ispitati državni odvjetnik
Pogledaj originalni članak

Dubrovačka policija dovršila je kriminalističku istragu nad 27-godišnjim Dubrovčaninom kojeg se sumnjiči da je silovao 31-godišnju Kanađanku u noćnom klubu Revelin u petak rano ujutro.

Njih dvoje su se cijelu noć družili, zabavljali i plesali, a oboje su bili pod utjecajem alkohola. U jednom trenutku su zajedno negdje "nestali", a očevici tvrde da su otišli do zahoda, gdje se silovanje navodno i dogodilo.

Na licu mjesta se ubrzo pojavio veći broj policajaca, ali počinitelja nisu uspjeli uhititi odmah, nego tek u popodnevnim satima istog dana.

Osumnjičeni se trenutno nalazi u pritvoru, odakle će biti prebačen u prostorije Državnog odvjetništva u Dubrovniku na ispitivanje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

VE
velikazmija
13:46 08.09.2012.

još jedan patavinja i vlas ili prikodrinski to ide u plan rastiravanje turista i loše slike hrvatske -- kad ćemo se toga riješiti -nikad -ili kad i srba -

TO
tom
13:50 08.09.2012.

pa što je ovo ljudi? što se to u dalmaciji događa? gdje su nestali galebovi gentlemeni? sve sami nastrani i perverzni tipovi lutaju obalom. nekad su se strankinje i kad su već bile u godinama rado prisjećale svojih ljetovanja na jadranu! a sad ih marva kolje i siluje! prestrašno!!!

PF
Peregrine Falcon
13:40 08.09.2012.

Novinaru, otvoriti rječnik koji put. Ne boli, nije teško, a nije lijepo omalovažavati "alat" od kojega se živi (u vašem slučaju to je standardni hrvatski jezik). U svakoj drugoj struci, onaj tko se nemarno odnosi prema svom poslu snosi posljedice (opomene, otkaze i slično) i to s pravom. Kaže se TURISTICA, a ne turiskinja.