Kolumna

Tvrda kohabitacija možda je zabavna Milanoviću i Plenkoviću, ali je zlosretna za državu koja im je povjerena na brigu

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Tvrda kohabitacija možda je zabavna Milanoviću i Plenkoviću, ali je zlosretna za državu koja im je povjerena na brigu
05.10.2024.
u 17:55
Državna politika kao da je Hrvatska iz rata izašla s dva entiteta

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.



Komentari 3

BJ
bjmaro
23:48 05.10.2024.

Gosp. Krasnec nemojte onu “Tko nas zavadi”. Jedini i isključivi krivac je sadašnji predsjednik i to dokazuje svakodnevno. Čovjek koji krši Ustav, pljuje po svim mogućim državnim institucijama , poziva Rijeku pravde jer je izašao iz zone komfora Itd ,treba nazvati pravim imenom ili ga se bojite

MO
MOSAD
23:33 05.10.2024.

Koju ,čiju i za koga ,tzv.vanjsku politiku vodi ZM?Može nam se sviđati i možemo voliti koga hocemo, ali ovo što radi ZM nije u interesu RH .Ako ga u 5 godina svoga mandata ne posjeti niti jedan državnik(osim Dodiga aa i to poskrivečki) ,a niti ga zove itko u posjet ,onda to nije osoba koja smije voditi ni lovacko drustvo ,a kamo li državu pa što kod o njoj mislili.Po izjavama i ponašanju Z. mozemo steci dojam da mu je u interesu prikazati HR kao neodgovornu i nepouzdanu drzavu prema svojim saveznicima.Znamo da su takve Države C.Gora i Srbija i RS entitet, dali je interes da se tim "razvijenim"državama priključi i RH vjerovatno jest.Dali je sljedeci korak,ako dobije mandat,raspisivanje referenduma o izlasku iz EU i NATOA?Strah me je da jest.A onda necemo tribati slati vojsku u Ukrajinu ,doći će nam rat kući.Jer kako kaze brazilski pisac : ono sto se dogodilo 2x vjerujte mi da ce se dogositi i 3.

SA
sani2
23:00 05.10.2024.

Pa dobro se zna tko je izumio tvrdu kohabitacija i na kome je, dakle, glavna krivnja za današnje stanje između ove dvojice.