jeste li ih vidjeli?

U 7 dana nestalo 14 osoba. Najmlađa ima tek 13 godina!

Foto: nestali.hr
U 7 dana nestalo 14 osoba. Najmlađa ima tek 13 godina!
13.06.2014.
u 10:42
Od 11 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađeno je pet osoba. Policija još uvijek traga za Runalom Ahmadijem, Roubijem Djazarom, Markom Kraljevićem, Sarwarijem Mirwaisom i Domagojem Petrovićem
Pogledaj originalni članak

Tijekom proteklog tjedna u Hrvatskoj je nestalo 14 osoba, od kojih 10 mladih. Najmlađoj Aleksandri Ignjec samo je 13 godina!

Od 11 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađeno je pet osoba. Policija još uvijek traga za Runalom Ahmadijem, Roubijem Djazarom, Markom Kraljevićem, Sarwarijem Mirwaisom i Domagojem Petrovićem.

Miroslav Blažević (18) nestao je 6. lipnja u Osijeku. Mladić je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Zdravko Cukovečki (55) nestao je dan ranije u Voltinom 38 u Zagrebu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Nikola Delić (18) nestao je u Osijeku 8. lipnja iz Vinkovačke ceste 61. Delić je visok 182 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Aleksandra Ignjac (13) nestala je 8. lipnja u Zagrebu iz ulice Svetog Mateja 70 A. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelo-zelenu majicu, traperice i tenisice. Aleksandra je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Bruna Koprić (16) u ponedjeljak, 9. lipnja, udaljila se s adrese u Zagrebu, Trnsko 49D, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu majicu, crne tajice i bijele Nike tenisice. Visoka je 165 centimetra, ima valovitu tamnoplavu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Renata Margeta (14) u nedjelju, 8. lipnja, udaljila se s adrese u Zagrebu, Mlinovi 18, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u ljubičastu majicu, traperice i Nike tenisice. Visoka je 155 centimetara, ima valovitu kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Ivan Mihaljević (24) nestao je 10. lipnja u Zagrebu. Udaljio se u nepoznato s adrese Bolnička cesta 32. Nije poznato u što je bio odjeven.

Emanuel Rep (18) u petak, 6. lipnja, udaljio se s adrese u Ivancu, Pahinsko 6, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok je 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Branko Mikulić (54) 10. lipnja udaljio se s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta 32, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ljiljan Oršoš (16) udaljio se 6. lipnja s adrese Pahinsko 6 u Ivancu. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Visok je 168 centimetara, ima crnu kosu i crne oči.

Marijana Pozdravić (36) u ponedjeljak, 9. lipnja, udaljila se s adrese u Splitu, Barića 3, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu, crne hlače i crne cipele. Visoka je 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe.

Ivana Starčević (14) u srijedu, 11. lipnja, udaljila ses adrese u Zagrebu, I. G. Kovačića 23, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u majicu i sive tajice. Visoka je 161 centimetar, ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe.

Ivan Šintić (33) nestao je u petak, 6. lipnja. Udaljio s adrese Kranjčevićeva 3 u Zagrebu. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Anton Tomac (80) visok je 180 centimetara, ima sijedu kosu, čeone je ćelavosti, ima plave oči i srednje je tjelesne građe. Anton se u petak, 6. lipnja, udaljio s adrese u Malom Selu, Malo selo 43, u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestank, osim da je na nogama nosio crne gumene čizme.

Ako ste vidjeli osobu, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HR
hrvatska91
13:33 13.06.2014.

ma ljudi, smirite se... većina cura je kod dečkiju... a dečki kod cura, ili s "ekipom"... :)

Avatar ivek
ivek
17:47 13.06.2014.

medez nestaje vec godinama,, triba provjerit klinike za transplaciju organa,,,,

CH
chemica
11:07 13.06.2014.

Trinaestgodišnjakinja je zbrisala iz KPD-a pa ne vidim razloga za uskličnik. Zar je tako teško držati maloljetne delikvente pod kontrolom, bar da se stave rešetke na prozore, a ne da bježe kako im se svidi. Od tih 14 više ili manje nestalih, petero ih je zbrisalo iz raznoraznih domova, a dvojica i iz ludnice Vrapče. To još nismo imali, pravo "osvježenje". Do sada su nas pozivali da tražimo maloljetne krimose, a sada čak i psihičke bolesnike.