znate li gdje su?

U 7 dana nestalo je 10 maloljetnika i jedan 19-godišnjak

Foto: nestali.hr
U 7 dana nestalo je 10 maloljetnika i jedan 19-godišnjak
06.06.2014.
u 09:50
Od trinaest nestalih osoba prošlog tjedna, pronađeno ih je osam. Policija još uvijek traga za Marinom Elez, Monikom Mihalinec,Tamarom Oršoš, Emily Rašić i Milenkom Vladićem.
Pogledaj originalni članak

U posljednjih sedam dana na području Hrvatske prijavljen je nestanak 10 maloljetnik osoba i 19-godišnjeg mladića, javljaju iz Nacionalne evidencije nestalih osoba. Od trinaest nestalih osoba prošlog tjedna, pronađeno ih je osam. Policija još uvijek traga za Marinom Elez, Monikom Mihalinec,Tamarom Oršoš, Emily Rašić i Milenkom Vladićem.

Runal Ahmadi (15) nestao je 2. lipnja. Visok je 168 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči  i srednje je tjelesne građe. Runal se u udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Valentina Amić (16) visoka je 150 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Valentina se u četvrtak udaljila s adrese u Vukojevcima, Braće Radića 33, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Josip Bumbar (17) se u utorak, 3. lipnja, udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Josip je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči  i srednje je tjelesne građe.

Roubi Djazar (16) posljednji je put viđen u Osijeku. Visok je 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Marko Kraljević (12) visok je 150 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči dok po licu ima pjege. On se ponedjeljak udaljio s adrese u Zagrebu, Selska cesta 132, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Sarwari Mirwais (16) je visok 172 centimetra, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Nestoa je u ponedjeljak u Osijeku. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Domagoj Petrović zvani Tajker (16) visok je 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i  srednje je tjelesne građe. Domagoj se u nedjelju udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Emanuel Rep (18) je visok 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Emanuel se u petak udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ivana Šalić (15) nestala je u utorak, a posljednji je put viđena u Aleji Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. Visoka je 150 centimetara, ima kestenjastu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Marin Šarić (19) je visok 178 centimetara, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe. Marin se u utorak udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Anita Tkalec (15) je visoka 172 centimetra, ima ravnu kestenjastu kosu, tamnoplave oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Anita se u utorak udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.