Zlouporaba droga

U Benkovcu uhićen diler s više od 3,3 kilograma amfetamina

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
U Benkovcu uhićen diler s više od 3,3 kilograma amfetamina
09.08.2011.
u 15:16
Muškarac (29) sa splitskog područja u automobilu je skrivao opojna sredstva koja je, sumnja se, planirao preprodavati
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija jučer je uhitila 29-godišnjaka sa splitskog područja i to u Benkovcu, nakon što mu je u automobilu pronađeno ukupno nešto više od 3,3 kilograma opojne droge amfetamin koju je sakrio u automobilu. Droga je bila zapakirana u više paketića, a sumnja se da je nabavljena radi preprodaje na splitskom području.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na više od 300.000 kuna, a Splićanin je priveden istražnom sucu županijskog suda u Zadru.

Policija je jučer uhitila i 43-godišnjaka s područja Nina, koji je u okolici Zatona zasadio 17 biljaka indijske konoplje i to visine od 0,5 do 2 metra. I protiv njega slijedi kaznena prijava zbog zloporabe opojnih droga.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
03:06 12.08.2011.

To po toj procjeni onda znaci po oko 90 kuna gram.