"Za osmijeh djeteta u bolnici"

U humanitarnoj akciji pozivima gledatelja sakupljeno 781.922 kune

Foto: HRT
humanitarna akcija
Foto: HRT
humanitarna akcija
Foto: HRT
humanitarna akcija
Foto: HRT
humanitarna akcija
Foto: HRT
humanitarna akcija
Foto: HRT
humanitarna akcija
Foto: HRT
humanitarna akcija
Foto: HRT
humanitarna akcija
15.05.2015.
u 23:29
U akciji su sudjelovale brojne poznate osobe iz javnog života koje su se javljale na humanitarni broj telefona 060 9005, a među njima je bila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović
Pogledaj originalni članak

U velikoj humanitarnoj akciji Saveza društava Naša djeca Hrvatske „Za osmijeh djeteta u bolnici“ tijekom ovog tjedna i večeras pozivima gledatelja u pozivni centar sakupljeno je 781.922 kune, priopćio je HRT.

U akciji su sudjelovale brojne poznate osobe iz javnog života koje su se javljale na humanitarni broj telefona 060 9005, a među njima je bila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

Prikupljenim sredstvima omogućit će se nabava sklopivih kreveta i stolaca te opremiti prostori za boravak u bolnici kako bi roditelji ili netko od djetetu dragih članova obitelji mogli biti dnevno u bolnici uz dijete tijekom njegove hospitalizacije. U akciju opremanja uključeno je svih 37 bolnica i dječjih odjela, uključujući i dnevne bolnice u Hrvatskoj, a koje provode akciju „Za osmijeh djeteta u bolnici“, priopćio je HRT.

>> Podržite kupnju pisača na Brailleovom pismu i govornih pikada

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Victorious
Victorious
00:47 16.05.2015.

Samo neka novac i sva ostala pomoć stigne do potrebitih, ali tu je porez od 40% na donacije, provizija medijskoj kuci, operateru, itd. Na kraju ce nazalost jako malo novca ostati za djecu za koju je novac upravo namjenjen. Ali ovakve akcije su lijep primjer da postoji solidarnost i volja za pomoći bližnjima u nevolji, samo nešto u sustavu treba mjenjati.

AS
antun sklepic
06:44 16.05.2015.

ti ljudi koji sjede za tim telefonima su največi licemjeri tih 781.922 što su ubrali od sirotinje to je mogao jedan od njih sam dati i vjerujem da nebi ni znao da mu fali toliko o našim vrlim političarima,a volio bi vidjet ispis brojeva ko je od njih barem jednom nazvao

Avatar antonija17
antonija17
08:34 16.05.2015.

Nova taktika telefonom zovi prikupljaju sebi za odmor. Ni pola tog novca nece otic tamo gdje treba.