Povreda žiga

U inozemstvu kupovala krivotvorenu odjeću i prodavala je kod kuće

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
U inozemstvu kupovala krivotvorenu odjeću i prodavala je kod kuće
16.10.2015.
u 11:47
Policija je pretražila kuću i automobil te pronašla više stotina komada odjeće.
Pogledaj originalni članak

Poduzetna 49-godišnjakinja iz međimurske općine Donji Kraljevec nekoliko je godina u obiteljskoj kući prodavala krivotvorene tekstilne i druge proizvode poznatih svjetskih marki kao što su Nike, Puma, Adidas, Diesel, Lacoste...

Odjeću je kupovala po tržnicama na području Bosne i Hercegovine, Italije i Mađarske, i potom je preprodavala po višim cijenama.

Policija je pretražila kuću i automobil te pronašla više stotina komada odjeće.

Protiv 49-godišnjakinje podići će kaznenu prijavu zbog kaznenog djela "povrede žiga"

 

>> Maloljetnice krale robu iz trgovina uz pomoć aluminijske folije

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
15:45 16.10.2015.

Sramota, ovo je za vas velika vijest a svaki dan deložacije prevarenih i opbespravljenih obitelji, to vam godi jer ste plaćenici bande koja je pokrala svoj narod i sad izlazi iz zatvora.

KR
krovopokrivac
16:52 16.10.2015.

Pa nije krala

PA
pandora
20:16 16.10.2015.

Nije jedina