istražuju nesreću

U Maleziji se srušio helikopter s državnim dužnosnicima, šest osoba poginulo

06.04.2015.
u 08:28
Među poginulima je Azlin Alias koji je radio u uredu malezijskog premijera te bivši malezijski veleposlanik u SAD-u Jamaluddin Jarjis
Pogledaj originalni članak

Šest osoba poginulo je u padu helikoptera u Maleziji koji se srušio jučer popodne u blizini grada Kampung Pasir Baru, javlja CNN.

Među poginulima je Azlin Alias koji je radio u uredu malezijskog premijera te bivši malezijski veleposlanik u SAD-u Jamaluddin Jarjis.

– Izgubili smo dvije osobe koje su mnogo toga učinile za ovu vladu, stranku i cijelu državu – rekao je malezijski premijer Najib Razak koji je naložio istragu nesreće.

Još se ne zna što bi mogao biti uzrok pada, no na mjestu nesreće pronađena je crna kutija koja će to otkriti.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
strsljen2013
09:12 06.04.2015.

Previše su znali o nestanku aviona.

JE
Jelinak
11:22 06.04.2015.

Kamo srece da se to desi kod nas jer je to jedini nacin da ih se rijesimo