HDZ

U Međimurje stiglo 1,5 milijardi državnog novca

Foto: 'jurinema'
U Međimurje stiglo 1,5 milijardi državnog novca
24.08.2011.
u 16:06
Varaždinska županijska vlast izbore je dobila i obećanjem o besplatnom školskom prijevozu, koji su zbog lošeg gospodarenja sad morali ukinuti
Pogledaj originalni članak

– Nije istina da HDZ-ova Vlada ne ulaže u Međimursku županiju. Za razne projekte iz državne je blagajne stiglo oko 1,5 milijardi kuna. Trenutačno ne postoji ni jedan projekt u režiji županije nego samo državni projekti – rekao je u Varaždinu predsjednik međimurskog HDZ-a Vladimir Ivković komentirajući izjave Radimira Čačića da državni novac zaobilazi sjever Hrvatske. Ivkoviću se pridružio i njegov varaždinski kolega Tomislav Kezelj. 

– Varaždinska županijska vlast izbore je dobila i obećanjem o besplatnom školskom prijevozu, koji su zbog lošeg gospodarenja sad morali ukinuti. Županija je izgubila svoj društveni smisao. Svela se na puko zapošljavanje stotinjak ljudi koji tamo rade i redovito primaju plaće – rekao je Kezelj. (rp/VLM)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AI
Ante III
11:02 25.08.2011.

Se peneze su pokrali. Vlozili je u mrtve industrijske zone. Svako selo ima tkz.Ind.zonu a nijedna firma jos ne postoji. Jos vise novaca se daje na Rome koji jos kradu usred bijela dana plodove s polja. U ovom slucaju je zakazalo sudstvo i vladajuca stranka. Ako treba promjeniti zakon o zastiti vlastite imovine ?? Kaj cekate? Ovim kradama MORATE stati na kraj prije nek se desi ZLO.

BU
BUNTIĆ
10:35 27.08.2011.

Ove izjave HDZ-ovaca su čisti dokaz da se vlada ponaša stranački, a troši državni novac. Što hoće reći ovaj Ivković-* da je on dovoljno utjecajn u HDZ-u pa je donio novac u Međimurje, a što s njegovim kolegom u Varaždinu- on nije sposoban to napraviti, nije dovoljno rangiran?! Valjda se više trudio oko svojeg kolege u gradu (Čehoka) pa nije imao vremena poraditi dalje! Samo kritizirati druge zna, nosina mu je dovoljno velika da ne vidi dalje od toga! Veliki znalci i gospodarstvenici, zar ne! Sve za primjer drugima!!!Svašta

Avatar nekakav
nekakav
14:48 27.08.2011.

kezelj vrlo dobro zna o čemu govori. pa zar ne pišu svako malo novine da se gradi kanalizacija, vodovod u međimurju? i da to potpuno i same financiraju hrvatske vode? ne međimurske, recimo... i varaždin je dobio svoje kolektore za kanalizaciju od države, sam nije ni lipe dao. znaju hdzovci o čemu govore, jako dobro znaju. al što im vrijedi kad to ne znaju plasirati?!