iznenađenje

U obiteljskom listu Berlusconijeva kći osvanula golih grudi

Foto: Chi
U obiteljskom listu Berlusconijeva kći osvanula golih grudi
19.08.2010.
u 17:40
Marina Berlusconi, predsjednica obiteljske financijske tvrtke Fininvest i predsjednica izdavačke kuće Mondadori, svoj trotjedni odmor provodi u obiteljskoj vili na Bermudima sa suprugom i dva sina.
Pogledaj originalni članak

RIM – "Divlja ljepota koja podsjeća na Galateju". Tako je opisana Marina Berlusconi (44) u najnovijem broju tjednika Chi, koji je u vlasništvu obitelji Berlusconi. Objavljena je i slika najstarije kćeri premijera Silvija Berlusconija i to u toplesu. To je prvi put da se vide gole grudi Marine Berlusconi, koja je svoj 44. rođendan proslavila u obiteljskoj vili na Bermudima. Marina je snimljena na jet-skiju uz komentar da izgleda poput "nimfe, odnosno Galateje, najljepše među starogrčkim poluboginjama, s kožom bijelom kao mlijeko".

U obiteljskom je listu objavljen portret "kraljevske kuće" na 25 stranica, pa je spomenuti i kako djed Silvio provodi odmor na Costa Smeraldi na Sardiniji gdje ima golemu vilu i u naručju drži unuka Alessandra. Silvio je "u odličnoj formi i dobre je volje", piše obiteljski list Berlusconijevih. A zna se da je njegova vlada u krizi. No, Silvija u Porto Rotondu zaustavljaju obožavatelji i turisti kako bi se s njime slikali, a on, dakako, uz "pljesak prisutnih", udovoljava zahtjevima.

Kako odmor provodi Silvijev najstariji sin Piersilvio, potpredsjednik obiteljske TV-kompanije Mediaset? U društvu je lijepe Silvije Toffanin, koja mu je nedavno rodila sina Lorenza, i kupuje dragulje u Portofinu. Silvia će se, dakako, na jesen vratiti na obiteljsku televiziju i na programu Canale 5 voditi tzv. gosip emisiju.

Prostor u obiteljskom listu dobila je i Barbara Berlusconi (28), kći iz drugog Silvijeva braka, onoga s Veronicom Lario od koje se premijer rastaje. Barbara je na odmoru također na Sardiniji sa suprugom Girgijem Valaguzzom, kojeg se upravo u Porto Rotondu upoznala prije osam godina. Uvijek se vraća na mjesto gdje ih je pogodila Amorova strelica.

Berlusconijevo najstarije dijete Marina Berlusconi, predsjednica obiteljske financijske tvrtke Fininvest i predsjednica izdavačke kuće Mondadori (izdavačka kuća trebala je platiti 350 milijunu eura poreza, ali Silvio je u svibnju ove godine donio zakon prema kojem će morati platiti "samo" 8,6 milijuna eura), svoj "zasluženi" trotjedni odmor provodi u obiteljskoj vili na Bermudima sa suprugom Maurizijem Vanadiom (48) i dva sina, Gabrielom (7) i Silvijem (5). Tjednik Chi već na naslovnoj stranici, uz Marinine slike na jet-skiju, najavljuje "iznenađenje" na unutarnjim stranicama. Iznenađenje je Marinina slika u toplesu. Navodno je snimljena slučajno dok je presvlačila gornji dio kupaćeg kostima. I na odmoru ne odustaje od fitnessa, sporta i stroge dijete, ali si je za rođendan ipak priuštila koktel Margaritu i meksičku večeru. Čak je, piše Chi, "improvizirala u šali lap dance s metlom i tako sagorjela višak kalorija" koje je unijela pijući koktel i večerajući delicije meksičke kuhinje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
22:24 21.08.2010.

bradavice su previsoke dakle je išla na silikone.

ST
standup
18:04 19.08.2010.

..vazno da njoj cice, gledaju prema nebu...

OB
-obrisani-
19:02 20.08.2010.

Dobro joj stoje kruškice s obzirom da je nakokala 4 banke !