JESTE LI JE VIDJELI?

Sedam dana traga se za nestalom Osječankom (16). Majka: 'Anđele fališ nam, vrati se'

Foto: nestali.hr
Sedam dana traga se za nestalom Osječankom (16). Majka: 'Anđele fališ nam, vrati se'
21.01.2022.
u 07:43
Djevojka se samovoljno udaljila iz udomiteljske obitelji kod koje je boravila u mjestu Ivanovac
Pogledaj originalni članak

Već sedam dana ne zna se gdje je Lana Vučak, 16-godišnja djevojka koja je nestala u Ivanovcu, a policija je u srijedu na stranici Nestali.hr objavila kako su pokrenuli potragu za njom.

Djevojka se samovoljno udaljila iz udomiteljske obitelji kod koje je boravila u mjestu Ivanovac. Kad je zadnji put viđena u središtu Osijeka 14. siječnja oko 18.30 sati, Lana je bila odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, roza tenisice, plave traperice te je na leđima imala crni ruksak, a visoka je 160 centimetara, tamnoplave je kose i smeđih očiju.

– Anđele, fališ nam, vrati se, molim te. Znam da i mi tebi falimo... Molim te, javi se. Znaš da možemo razgovarati o svemu. Ti si mi bila utjeha najveća, najbolje si me znala oraspoložiti – poručila je njezina majka na Facebooku. Otkrila je i kako je djevojci mobitel ugašen od dana kada je nestala. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TE
Tena1987
08:54 21.01.2022.

što su rifle?

UZ
uzdravlje
07:57 21.01.2022.

Pretrazite siptarske javne kuce po kosovu.

PV
prcko.vitamincic
08:32 21.01.2022.

Nešto se smanjio broj članaka o Mateju, 20 dana i ćao, život ide dalje, jako je to sve tužno, naročito kada brišete komentare u kojima se piše istina, znam da istina najviše boli, ali brisali vi nju ili ne, istina uvijek dođe na površinu. Dakle, nama fali jako puno policije, jako puno nadzornih kamera, i najvažnije, roditelji bi trebali početi više vremena provoditi sa djecom i educirati ih, kako se ovakve stvari nebi događale na tjednoj razini.