Upao s pištoljem

U pol bijela dana u Bjelovaru opljačkan Argentum

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
argentum (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
argentum (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
argentum (1)
23.10.2012.
u 13:18
Kako neslužbeno doznajemo, pljačku je počinio mlađi muškarac u dobi između 20 i 25 godina. S pištoljem u ruci ušao je i odmah zaprijetio zaposlenici koja je bila sama unutra
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – Danas oko 11.30 sati u središtu Bjelovara opljačkan je ured za otkup zlata i srebra zagrebačke tvrtke Argentum na križanju Ulice Kačića Miošića i Ivše Lebovića, potvrdio je glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske.

Kako neslužbeno doznajemo, pljačku je počinio mlađi muškarac u dobi između 20 i 25 godina. S pištoljem u ruci ušao je i odmah zaprijetio zaposlenici koja je u tom trenutka bila sama unutra. Sva uplašena, predala mu je manji iznos i manju količinu plemenitih metala nakon čega se drski pljačkaš udaljio u nepoznatom pravcu.

Na mjesto događaja ubrzo su stigli i policijski službenici koji su počeli s istražnim radnjama na otkrivanju počinitelja. Isti ured na meti kriminalaca našao se i početkom rujna kada je u njega provaljeno tijekom vikenda. Ured, nažalost, nije opremljen nadzornim kamerama i to policiji otežava posao.

>>Zagreb: U dvije pljačke orobljene poslovnice Argentuma i Ine

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:10 24.10.2012.

lopov opljačkao lopove koji jeftino otkupljuju zlato od ljudi koji su primorani prodavati a otkupljivaci onda to zlato po velikim cijenama preprodaju u EU... još jedna pljačka hrvatskog narada o kojoj se šuti...