nesretna priča

Otkrila šokantnu tajnu svog partnera, učinio je to dok je ona rađala njihova sina

Foto: Facebook
Otkrila šokantnu tajnu svog partnera, učinio je to dok je ona rađala njihova sina
03.03.2016.
u 19:55
– Kada sam otvorila poruku, osjećala sam se kao da me udario autobus na kat – ispričala je Heather McGillion
Pogledaj originalni članak

Heather McGillion iz Velike Britanije neugodno se iznenadila kada je vidjela jednu fotografiju u poruci na Facebooku.

Otkrila je, naime, da se njezin partner iz Dominikanske Republike, dok je ona rađala njihovo dijete, potajno oženio s turistkinjom iz Njemačke, javlja Daily MailMcGillion, 24-godišnjakinja iz Johnstonea u Renfrewshireu u Škotskoj, zaljubila se u Adonisa Rodrigueza dok su oboje radili kao hotelski zabavljači u Dominikanskoj Republici. Vratila se u Britaniju kako bi rodila njihova sina Diega, no ubrzo nakon njegova rođenja prijateljica joj je poslala Facebook-poruku u kojoj je bila fotografija Adonisa kako se ženi drugom ženom.

– Kada sam otvorila poruku, osjećala sam se kao da me udario autobus na kat – ispričala je Heather McGillion za Daily Mail.

Adonis je grlio drugu ženu i ona je nosila vjenčanicu. Nije imalo smisla i što sam više od tome razmišljala, bilo je apsurdnije – kazala je. Dodala je da su bili razdvojeni samo nekoliko tjedana.

Heather i Adonis planirali su obiteljski život na karipskom otoku. Nakon komplikacija u trudnoći, odlučila se vratiti u privremeno u Škotsku kako bi rodila, no njezinom partneru odbili su vizu. 

Ostala je užasnuta nakon što je primila poruku na Facebooku. Shvatila je da je riječ o Juliji.

– Ona je njemačka turistkinja koja je odsjela u hotelu. Prije godinu dana primijetila sam da je Adonis postao prijatelj s njom na Facebooku te su si slali poruke – kazala je Heather.

Dodala je da to nije bilo ništa seksualno no da se osjećala nelagodno.

– No Adonis me uvjeravao da se ništa ne događa i kada sam otkrila da sam trudna, zaboravila sam sve o tome – rekla je Heather. Kada je nazvala Adonisa, on joj je sve priznao. 

Heather se vratila u Dominikansku Republiku s Diegom kojem su sada tri mjeseca. Adonisu dopušta da posjećuje sina. – Unatoč svemu, želim da Diego ima oca – rekla je. 

>> Muškarci su skloniji više varati, i to s više partnera

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

MR
MRUDante
08:41 04.03.2016.

šteta kaj nema više ovakvih članaka u večernjaku!!

Avatar grabrik
grabrik
00:32 04.03.2016.

Adonise, Adonise, fakin jedan.

DU
Deleted user
20:43 03.03.2016.

naravnoučenje: ne zaljubljuj se u adonise