Večernji list u Ateni

U posjedu smo dijela iskaza BBB-a sa suda u Grčkoj: 'Napali su nas, morali smo se braniti'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
U posjedu smo dijela iskaza BBB-a sa suda u Grčkoj: 'Napali su nas, morali smo se braniti'
05.12.2023.
u 12:27
Hrvatski navijači ostaju u grčkom pritvoru još najmanje pola godine sudeći po izjavi odvjetnika prve grupe navijača koji su u ponedjeljak na atenskom sudu dali iskaz pred sucem istrage. Sada se očekuje odluka tko izlazi iz istražnog zatvora, protiv koga će biti podignuta optužnica i tko ide na suđenje, a tko izlazi na slobodu, kazao je odvjetnik. Dotad će proći barem pola roka od 18 mjeseci, koliko istraga maksimalno može potrajati.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 22

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
16:05 05.12.2023.

Grci ,pogotovo huligani jos furaju film,svi fasisti ,samo oni ne. Eto ,sato su ganjali B.B.B.Takvi su i prema nama bili kad smo dosli na godisni jos 90ih. Gledali nas kao Naciste,al marke kad su vidjeli ipak sve zaboravili na brzaka. Takvi su i takvi budu i ostali. Bar njihovi nogmetni huligani na osvetu igraju.Povezanost Srba i Grka,ista prica kao da vi novinari to ne znate.Ortodoksno Krscanstvo ,moz mislit.

LE
Levanto
14:59 05.12.2023.

Oni su smjeli ići u Grčku i to nije zsbranjeno. Nesrića se dogodila, a izgleda da će im prišiti udruživanje u pravljenju zločina. Ako sud prihvati, to će biti za neke crni dani i možda godine.

BL
blackeder2022
20:12 06.12.2023.

Di su komentari,cenzore?