JESTE LI IH VIDJELI?

U posljednjih 7 dana nestalo 13 osoba

Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
Foto: screenshot Nestali.hr
nestali
09.05.2014.
u 10:30
U posljednjih sedam dana nestalo je 13 osoba - među njima pet maloljetnih, javljaju NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba.
Pogledaj originalni članak

U posljednjih sedam dana nestalo je 13 osoba - među njima pet maloljetnih, javljaju NENO Novosti, glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Nikola Delić (18) nestao je 6. svibnja u Osijeku kada se udaljio s adrese Sjenjak 101 u nepoznato. 18-godišnji Nikola visok je 182 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Dragutin Filipaj (65) nestao je u Zagrebu 8. svibnja. On se udaljio s adrese Vinogradska 29 u nepoznato, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Valerija Kolar (36) nestala je 5. svibnja u Zaboku kada se s adrese Grdenci 72/A udaljila u nepoznato. Visoka je 172 centimetra ima ravnu kestenjastu kosu i velike sive oči. Ovalnog je lica i jače tjelesne građe. Također nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. 

Mirjana Jakirčević (26) nestala je nedjelju 4. svibnja kada se udaljila s adrese Frankopanska 1A u Davoru u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratku crnu jaknu, bijelu majicu, traperice i tenisice. 26-godišnja Mirjana visoka je 160 centimetara, ima kovrčastu riđu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Marko Njegovan (16) nestao je 7. svibnja u Lugu Samoborskom gdje se udaljio s adrese Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Marko je visok 165 centimetara, ima smeđu kosu i kestenjaste oči te je slabije tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku udaljavanja.

Josipa Anamarija Posavac (16) nestala je također 7. svibnja. S adrese u Bedekovčini udaljila se u nepoznato. Visoka je 163 centimetra, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe, a nije poznato u kakvu odjeću je bila odjevena u trenutku odlaska.

Dario Radelić (15) nestao je u utorak 6. svibnja u Ivancu gdje se udaljio s adrese Pahinsko 6 u nepoznato. 15-godišnji Dario visok je 155 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. 

Mate Radoš (31) nestao je u nedjelju 4. svibnja kada se udaljio s adrese u ulici Krste Hegedušića 67 u Sesvetama u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Marijan Stančin (59) nestao je 4. svibnja u Zagrebu. On se udaljio s adrese Vrbik 3 u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bio je odjeven u traper jaknu, prugastu majicu, traperice i smeđe cipele.

Marin Šarić (19) nestao je 6. svibnja u Ivancu gdje se s adrese Pahinsko 6 udaljio u nepoznato. 19-godišnji Marin visok je 178 centimetara, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Dva dana ranije, u nedjelju 4. svibnja s iste adrese u Ivancu u nepoznato se udaljio Valentino Šimunović (17). Visok je 173 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Dušanka Vitić (64) nestala je u Skradinu 6. svibnja kada se udaljila s adrese Vaćani Donji 8 u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i jače je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u šareni (pretežno crveni) džemper, crnu suknju i rozo-bijele kućne papuče. 

Kristina Vorih (16) nestala je u subotu 3. svibnja kada se udaljila s Aleje Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini u nepoznato. 16-godišnja Kristina visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, male kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u rozu vestu, svijetle traperice i tenisice.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.  

>> 'Prije Božića rekao je da će se seliti u neku veliku kuću'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.