Vukovar

U prometnoj nesreći poginuo muškarac (69): Vozilom upravljao sin Rade Leskovca?

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
U prometnoj nesreći poginuo muškarac (69): Vozilom upravljao sin Rade Leskovca?
19.07.2014.
u 12:20
Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske županije 69-godišnjak je ozljede zadobio nakon kontakta njega kao pješaka i osobnog vozila kojim je upravljao 34-godišnjak iz Osijeka
Pogledaj originalni članak

Od posljedica prometne nesreće koja se u Vukovaru dogodila 17. srpnja, u večernjim satima, 69-godišnjak iz Vukovara zadobio je teške ozljede od kojih je iste večeri, oko dva sata kasnije, preminuo u vukovarskoj bolnici. Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske županije 69-godišnjak je ozljede zadobio nakon kontakta njega kao pješaka i osobnog vozila kojim je upravljao 34-godišnjak iz Osijeka.

– Vozač osobnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela provodi se kriminalističko istraživanje nad vozačem osobnog vozila s ciljem utvrđivanja točnih okolnosti koje su dovele do prometne nesreće, rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske županije Domagoj Džigumović. Prema neslužbenim informacijama iz policije od posljedica prometne nesreće život je izgubio Silvester Ljikar dok je osobnim vozilom upravljao Andrej Leskovac, sin vukovarskog političara i nekadašnjeg predsjednika Partije podunavskih Srba Radeta Leskovca. Prema istom izvoru najvjerojatnije je da je Ljikar ležao na ili uz cestu gdje se Leskovac vozilom polukružno okretao ili kretao unazad.

Tada je došlo do nagnječenja Ljikara koji je ležao na cesti. Ipak, sve te informacije moraju se dodatno utvrditi nakon provedenih vještačenja i analiza krvi.

>> Jedna osoba poginula, tri ozlijeđene u teškoj nesreći na brzoj cesti Solin-Klis

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SO
Sos
12:39 19.07.2014.

Kakve prozirnosti u ovoj izjavi treba se nac nekakav razlog da je preminuli kriv za smrt da bi se srbin zastitio!!!Nastavljaju nas polako unistavat na sve nacine

US
U sridu
12:35 20.07.2014.

Da covjek je sam legao pod auto a ovaj ga nije mogao izbjeci,koji alibi clanak za ovog srbina,naucno fantasticno novinarstvo.

MU
Mućanin
10:55 21.07.2014.

Ako je čovik već ležao na cesti, kuda je gledao vozač ubojica, da li je možda imao mobitel u rukama???