Jeste li ih vidjeli

U proteklih tjedan dana nestalo 12 osoba

Foto: neno.hr
U proteklih tjedan dana nestalo 12 osoba
26.09.2014.
u 10:59
Policija još uvijek traga za: Renatom Margeta, Tonyjem Radosavljevićem i Miletom Radosavljevićem
Pogledaj originalni članak

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 12 osoba, od kojih je 5 maloljetno.

Od 6 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pronađeno ih je 3. Policija još uvijek traga za: Renatom Margeta, Tonyjem Radosavljevićem i Miletom Radosavljevićem.

Adrijana Alikić (34) ima crnu kovrčavu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. 

Adrijana se u srijedu, 24. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Zlatarska ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u vestu, bijele traperice i bijele tenisice.

Josip Bumbar (17) visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, klempave uši i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani vrata ima ožiljak.

Josip se u utorak, 23. rujna, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Zlatko Cvetkovski (52) se u četvrtak, 25. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato, Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Anita Gašparac (15) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, tamnoplave oči i srednje je tjelesne građe.

Anita se u subotu, 20. rujna oko 16 sati, udaljila s adrese u Šandrovcu, Lasovac, u nepoznato.  U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu jaknu, traperice i crne natikače.

Šemsa Isić (68) je visoka 160 centimetara, ima tamnoplavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Šemsa se u ponedjeljak, 22. rujna, udaljila s adrese u Raši, Matija Vlačić Ilirik, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u majicu kratkih rukava, crni prsluk i crne hlače, dok je na nogama imala svijetle cipele.

Milka Kapetanić (82) je visoka oko 160 centimetara, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči i jače je tjelesne građe.

Milka se u ponedjeljak, 22. rujna, udaljila s adrese u Dugom Selu u nepoznato.  Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska

Domagoj Petrović (16) visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i i srednje je tjelesne građe. 

Domagoj se u ponedjeljak, 22. rujna, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sportsku jaknu, traperice i tenisice.

Danijela Soklić (33) visoka je 172 centimetra, ima plavu kosu i jače je tjelesne građe.

Danijela se u nedjelju, 21. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u tirkizni kombinezon.

 Ana Šlehan (16) visoka je 170 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. 

Ana se u utorak, 23. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Nijemčanska ulica, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Marko Štadlmajer (16) visok je 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. 

Marko se u utorak, 23. rujna, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

 Rudolfa Štuc (19)  je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe. 

Rudolfa se u petak, 19. rujna, udaljila s adrese u Brezovici, Brezovička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u majicu, crne traperice i tenisice.

Marko Vlahov (35) visok je 190 centimetara, ima smeđu kosu, proćelav je i jače je tjelesne građe.

Marko se u ponedjeljak, 22. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>> Tijekom proteklih tjedan dana nestalo šest osoba

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.