Jeste li ih vidjeli?

U proteklih tjedan dana nestalo sedam osoba

Foto: nestali.hr screenshot
nestali
Foto: nestali.hr screenshot
nestali
Foto: nestali.hr screenshot
nestali
Foto: nestali.hr screenshot
nestali
Foto: nestali.hr screenshot
nestali
Foto: nestali.hr screenshot
nestali
13.03.2015.
u 09:00
Među nestalima su i maloljetne Anita Tkalec (16) i Martina Zorkić (17)
Pogledaj originalni članak

U proteklih sedam dana nestalo je sedam osoba među kojima su dvije maloljetne, izvijestile su NENO Novosti, glasnik nacionalne evidencije nestalih osoba.

Siniša Babić (52) nestao je u Zagrebu u srijedu 11.3. kada se udaljio s adrese Bolnička cesta u nepoznato. Visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Stanko Đurić (45) nestao je u Zagrebu u utorak 10. 3. On se udaljio s adrese Šanteki 13, u nepoznato, a nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Martina Lovrenčić (18) nestala je u ponedjeljak 9. ožujka kada se udaljila s vlakom iz Kutine prema Zagrebu. Visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči te je slabije tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u crnu zimsku jaknu i traperice.

Dragana Slanček (18) se u četvrtak, 12. ožujka udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Visoka je 154 centimetra, ima valovitu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice, slabije je tjelesne građe te ima tetovažu slova na lijevoj nozi. U što je bila odjevena u trenutku odlaska nije poznato.

Anita Tkalec (16) nestala je 9. ožujka u Zagrebu gdje se s adrese Siječanjska 6 udaljila u nepoznato. Visoka je 175 centimetara, ima ravnu crnu kosu, plave oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj podlaktici ima tetovažu veličine 10 centimetara, a u trenutku odlaska bila je odjevena u rozu jaknu, traperice i tenisice.

Martina Zorkić (17) nestala je u Osijeku u ponedjeljak 9. 3. kada se udaljila s adrese Vinkovačka cesta u nepoznato. Visoka je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe, a nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>> Nestalo deset osoba, od kojih troje maloljetnika

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IK
istina_kaže
09:17 13.03.2015.

ovih otmica ima sve vise koliko mogu vidjeti po novinama, zasto se policija neugleda na eu gradove i pocne lijepo postavljati kamere po rasvjetnim stupovima i zgradama, malo vise patrlola po selima i gradovima.......poduzmite nesto

OK
okus
10:17 13.03.2015.

Mafija dela.... Organi nisu jeftini. Zaposlite vise policije.

LA
lakočemo
12:56 13.03.2015.

pa svaki dan nekoliko ih nestane dali policija radi išta i što je sa onima što su prije nestali .ikakve novosti