Na Milanskom sudu

U slučaju Mills tužitelj traži kaznu od pet godina za Berlusconija

Foto: 'ROBERTO SALOMONE'
U slučaju Mills tužitelj traži kaznu od pet godina za Berlusconija
15.02.2012.
u 12:18
Bivši premijer Berlusconi optužen je da je sa 600 tisuća dolara podmitio engleskog odvjetnika Davida Millsa kako bi on svjedočio u njegovu korist u procesima stvaranja crnih fondova
Pogledaj originalni članak

RIM – Kaznu od pet godina zatvora za Silvija Berlusconija u procesu Mills zatražio ja danas tužitelj u Milanu Fabio de Pasquale na kraju svoga govora na milanskom sudu. De Pasquale drži da bez ikakve dvojbe postoji potvrda krivnje optuženika.

Bivši premijer Berlusconi optužen je da je sa 600 tisuća dolara podmitio engleskog odvjetnika Davida Millsa kako bi on svjedočio u njegovu korist u procesima stvaranja crnih fondova. De Pasquale drži da su Berlusconijevi odvjetnici “krivotvorili” stvarnost papirima kojima su htjeli pokazati kako Mills nije dobio 600 tisuća dolara od Berlusconija, nego od brodara Diega Attanasija.

Na sudu u Milanu protiv Berlusconija vode se još tri procesa, među kojima i za maloljetničku prostituciju u slučaju Ruby, kako je nazvana marokanska djevojka koja je, dok je bila maloljetna, odlazila na zabave u njegovu vilu u Arcoreu, pokraj Milana.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RO
robert333
12:50 15.02.2012.

tuzitelj je jalan kaj ju nije on prcao, neki glupi komunisticki \"sudac\", a zasto nije onda dao hapsiti onog koji je imao piceriju i kod kojeg je zivjela skupa sa njim i koji ju je svaki dan punio??????????? kod komunista moze svakako a ako su jos i talijanski bolje ne i govorit.

PP
Peter Petrovic
14:38 15.02.2012.

moi roberte taj covjek zasluzi 1000 godina ane samo 5

RO
robert333
20:33 15.02.2012.

petrovic-zasto-??????????? kako je to on zasluzio a ovaj sta je imao piceriju i koji je zivio sa ovim \"detetom\" 3 godine ne??????????? ti bi bre to ipak morao znati!!!!!!!!!!!!