OPĆEOPASNA RADNJA

U sobi s dvoje maloljetnika neoprezno rukovao pištoljem i ranio 20-godišnjaka

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
U sobi s dvoje maloljetnika neoprezno rukovao pištoljem i ranio 20-godišnjaka
25.10.2022.
u 09:20
Sumnjiči ga se da je 30. studenog 2021.  u sobi obiteljske kuće na području Koprivničko-križevačke županije neoprezno rukovao s pištoljem kojeg je neovlašteno posjedovao.
Pogledaj originalni članak

Za općeopasnu radnju je osumnjičen 21-godišnjak, a istragu je protiv njega pokrenuo ODO Koprivnica. Sumnjiči ga se da je 30. studenog 2021.  u sobi obiteljske kuće na području Koprivničko-križevačke županije neoprezno rukovao s pištoljem kojeg je neovlašteno posjedovao.

U to vrijeme u sobi su bile još četiri osobe, od kojih su dvije bile maloljetne. Sumnjiči ga se da je repetirao pištolj i njime je mahao po sobi.

U nekom trenutku, pištolj je opalio, a hitac je u nogu, odnosno koljeno pogodio 20-godišnjaka pri čemu ga je teško ozlijedio.

NEREDI U SPLITU

Cura interventnog policajca: Huligani su očekivali bombončić?; Supruga navijača: Bravo, samo nastavite pravdati premlaćivanje

Naravno da su sva sredstva prisile bila potrebna. Nisam za nasilje, ali itekako su potrebna. Da im više nikad ne padne napamet da ulice našeg grada ne budu sigurne. Da se ljudi boje izaći iz kuće. Da krenu na policiju. I da napokon shvate. Svaki put će dobiti ono što zaslužuju, a nitko tko nije zaslužio neće dobiti, vrlo jednostavno - napisala je, između ostalog, u pismu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.