u pritvoru

U Splitu mladić silovao prostitutku iz Venezuele, prijetio joj pištoljem pa uzeo svojih 500 eura nazad

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
silovanje
Foto: Davor Javorović/Pixsell
silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Silovanje
Foto: Thinkstock
Silovanje
25.06.2024.
u 14:45
Županijski sud mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnje da je počinio kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, silovanja i razbojstva.
Pogledaj originalni članak

Splitska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Splita, a Županijski sud mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnje da je počinio kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, silovanja i razbojstva. Mladić je ekspresno vraćen u zatvor na splitskim Bilicama, tek što je izašao iz njega.

Mladića se tereti da je 1. svibnja ove godine, iza ponoći, u svoj stan u Splitu pozvao 32-godišnju prostitutku iz Venezuele, koja je stigla obaviti posao za dva sata za 500 eura. Nakon što joj je platio traženu svotu, zabavljali su se dogovorena dva sata.  Kada je Venezuelanka odbila dalje družiti se s njim, 25-godišnjak ju je zadržao protiv njezine volje, prijetio joj pištoljem i nasilno ju hvatao za vrat, zahtijevajući daljnji seks. Prestrašena žena prestala je pružati otpor te ju je silovao. Nakon toga, mladić joj je silom uzeo i 500 eura koje je prethodno zaradila, piše Slobodna Dalmacija. 

Silovana i opljačkana 32-godišnjakinja istog je dana s prijateljicom otišla u Zadar, gdje je u poslijepodnevnim satima prijavila zločin tamošnjoj policiji, koja je obavijestila svoje splitske kolege.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.