gađali ih kamenjem

U Splitu narušavali javni red i mir pa napali policajce

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
U Splitu narušavali javni red i mir pa napali policajce
10.08.2013.
u 12:16
- Uhićen je 22- godišnjak nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje. Za ostalim počiniteljima se traga - priopćila je PU splitsko dalmatinska.
Pogledaj originalni članak

Četiri policajca lakše su ozlijeđena u Splitu nakon što je grupa osoba koja je narušavala javni red i mir na njih počela bacati kamenje, boce i razne predmete.

- Jutros oko 3 sata zaprimljeno je više dojava građana kako na Mertojaku, u parku, veći broj osoba narušava javni red i mir vikom, galamom i lupanjem.

Po zaprimljenoj dojavi, na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su zatekli veću grupu osoba u narušavanju javnog reda i mira uz konzumiranje alkohola. Nakon izdavanja zapovjedi da prestanu s narušavanjem, isti su se oglušili za izdanu zapovijed, te su napali policijske službenike bacajući na iste kamenje, boce i druge razne predmete, nakon čega su uporabljena sredstva prinude- fizička snaga i palica, te je uspostavljeno povoljno stanje javnog reda i mira.

Tijekom ovog događaja, četiri policijska službenika su lakše ozlijeđena.

Uhićen je 22- godišnjak nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje. Za ostalim počiniteljima se traga.- priopćila je PU splitsko dalmatinska.  

>> U Dramlju vozili u zabranjenom smjeru pa napali policajce

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.