Slavonski Brod

Poslije pucnjave tri auta uništio požar

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
izgorjeli automobili
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
izgorjeli automobili
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
izgorjeli automobili
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
izgorjeli automobili
Foto: Vedran Balen
30.09.2015.
u 19:09
Navodno su neki susjedi čuli galamu i pucnjavu, no u policiji kažu da istraga još traje. Obližnji lokali opremljeni su kamerama
Pogledaj originalni članak

Miran san Brođana danas je prekinuo požar u samom središtu grada.

Naime, oko 5 sati zaprimljena je dojava da u Ulici Petra Krešimira IV. gori nekoliko parkiranih automobila. Na teren su odmah izašli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe koji su požar ubrzo stavili pod kontrolu. Na mjestu događaja utvrđeno je da gore četiri osobna automobila. Unatoč brzom dolasku vatrogasaca, tri su vozila u potpunosti izgorjela. Ozlijeđenih, srećom, nije bilo.

Do požara, kako sada stvari stoje, nije došlo zbog kvara, nego je podmetnut. Stanari zgrade ispred koje su izgorjeli automobili zaprepašteni su događajem.

– Zapaljene automobile vidjela sam tek ujutro, ali znam da se na tom mjestu često okuplja razuzdana mladež i kojekakvi huligani koji piju, puše i prave nered – rekla nam je jedna starija gospođa iz zgrade. Većina stanara i obrtnika čiji su stanovi i poslovni prostori okrenuti prema ulici, odnosno zapadnoj strani, tijekom noći nisu ništa čuli ni vidjeli jer je parkiralište na kojem su vozila izgorjela iza zgrade. Prema neslužbenim informacijama, s tog je mjesta dopirala galama, pa čak i pucnjava.

U policiji, međutim, nisu potvrdili te navode. Samo su poručili da se istraga i utvrđivanje svih bitnih detalja i činjenica nastavlja. Jedan od izgorjelih automobila dodatno će se vještačiti, a u rasvjetljavanju slučaja od koristi bi mogle biti i snimke nadzornih kamera s obližnjih lokala.

– O uzrocima i okolnostima nastanka požara više će se znati nakon očevida koji provodimo u suradnji s inspektorom zaštite od požara – kazala je glasnogovornica policije Kata Nujić.

>> Izbio požar u stanu, teško ozlijeđen 29-godišnjak

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SA
samoborka
22:30 30.09.2015.

Slavonski Brod. Hrvatski Napulj.

DU
Deleted user
20:42 30.09.2015.

Opet neispravne elektricne instalacije....he he

MA
Marko7777
21:53 30.09.2015.

Neces meni ostat duzan!