Ubojstvo u Trogiru

U tragovima krvi pronađen otisak sandale broj 37 pa se sumnja da je liječnicu ubila žena

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
U tragovima krvi pronađen otisak sandale broj 37 pa se sumnja da je liječnicu ubila žena
08.08.2018.
u 22:32
Fizijatrica je u ponedjeljak iz Splita otišla u Trogir kako bi ispratila turiste iz apartmana, no nakon toga je pronađena izbodena nožem
Pogledaj originalni članak

Još se ne zna tko je ubio doktoricu Asju Tukić (61) koja je pronađena mrtva u stanu u Trogiru, no policija ima jedan važan trag, pišu 24 sata.

Fizijatrica je u ponedjeljak iz Splita otišla u Trogir kako bi ispratila turiste iz apartmana, no nakon toga je pronađena izbodena nožem.

Policija je na mjestu zločina u lokvi krvi pronašla djelomičan trag sandale, i to malog stopala, a gotovo je sigurno kako je u pitanju broj 37 što znači da policija trenutno traga za ženom.

Doktorica je u ponedjeljak je oko 9.30 otišla iz svojeg stana u Splitu, u Varošu, prema Trogiru kako bi ispratila turiste iz apartmana na posljednjem katu kuće u Ulici kneza Trpimira te sredila nekretninu za iduće goste koji su dolazili oko 14 sati. Javila se prijateljici nešto prije 11 sati, no nedugo nakon toga je ubijena – nije se javljala novim gostima, koji su nazvali njezinu kćer. Ona je pak obavijestila oca, bivšeg supruga Asje Tukić, s kojim je žena ostala u dobrim odnosima, te je upravo Željko otišao do Trogira provjeriti što se događa.

On je nešto prije 14 sati u stanu zatekao strašan prizor i odmah je pozvao policiju. Ispitane su i turistice koje su boravile u apartmanu, no one nisu osumnjičene.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

NA
narcis660
00:17 09.08.2018.

Strašno ovo što ću možda sad reći ali ima svašta tako da samo razmišljam ...A kćer ????Zašto ona nije pošla mamu tražit jer su gosti na njen telefon zvali?????Zašto šalje oca (koji s njom nije živio)možda da sakrije trag jer bolje da posumnjaju na njega...Pojma nemam igram se malo krim policije neka mi oproste na komentaru.....uh bolje da se nikada nikom ovako šta nedogodi.

MO
modovisisajteMaraschino
09:55 09.08.2018.

svaki novi članak nove izmišljotine.... prvo je bio jedan ubod u leđa, pa onda u drugim novinama da je masakrirana po prsima... sutra će već biti da je sama pala na nož... vi novinari ste lešinari

Avatar babas
babas
14:54 12.08.2018.

Sandale broj 37 nosi Željko,bivši suprug. Eno,već je u prdekani.