ZARADIO ŠEST ŠAVOVA

U Trilju nožem napadnut brat ministra Šipića: 'Rekao je da će me zaklati. To je neka budala'

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Hitna pomoć, Ilustracija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ivan Šipić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Na konferenciji za medije ministra demografije i useljeništva Ivana Šipića predstavljen smjer demografskih mjera te savjetnici
11.10.2024.
u 12:01
Čovjek kojeg poznajem površno, iz viđenja, samo je nasrnuo na mene i nanio mi reznu ranu na livoj ruci, prepričao je događaj Zvonimir Šipić
Pogledaj originalni članak

Ispred ambulante Doma zdravlja u Trilju jučer ujutro nožem je napadnut Zvonimir Šipić, brat aktualnog ministra demografije i useljeništva, iz kvote Domovinskog pokreta, a nekadašnjeg HDZ-ovog gradonačelnika Trilja. 

- Samo je zamahnuo nožem prema meni i uzviknuo – zaklat ću te! Srića što se znam obraniti, jer što bi bilo da je netko slabiji bio od mene na tom mjestu. Čovjek kojeg poznajem površno, iz viđenja, samo je nasrnuo na mene i nanio mi reznu ranu na livoj ruci - opisao je za Slobodnu Dalmaciju Zvonimir Šipić nemili događaj koji je rezultirao sa šest šavova. Nakon što su počela nagađanja da je možda povezano s ministrom, napadnuti Šipić kaže: 

- Ma nema vam to sve veze, ni sa mnom ni s bratom. Jednostavno se radi o budali koja je očito psihički poremećena, a jučer je bilo jako jugo i eto incidenta.

U policiji su potvrdili incident. - Zaprimljena je dojava oštećenog da ga je na području Trilja njemu poznati muškarac ozlijedio na način da mu je zadao ubodnu ranu u predjelu ruke i udaljio se s mjesta događaja. Oštećenom je pružena liječnička pomoć  i odveden je u splitsku bolnicu na dodatni pregled. Prema prvim informacijama lakše je ozlijeđen. Policijski službenici su pronašli muškarca koji se udaljio s mjesta događaja. Uhićen je, bit će doveden u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja obaviti će se očevid - priopćila je policija. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SI
Sivooki
13:21 11.10.2024.

Birtijsko rješavanje politike. A mediji potpiruju vatre.... Kao da je malo nezadovoljnika koji svoje obiteljske probleme i promašaje rješavaju uređenjem svijeta ..

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
12:50 11.10.2024.

U 3 ujutro ispred hitne? Pijana posla