nesreća na radu

U tvornici vapna u Siraču poginuo radnik, prignječio ga metalni uteg

Foto: Filip Brala/Pixsell
U tvornici vapna u Siraču poginuo radnik, prignječio ga metalni uteg
04.05.2012.
u 12:49
Prilikom otklanjanja kvara na peći za proizvodnju vapna prignječio ga je metalni uteg pričvršćen za hidrauliku na vratima peći
Pogledaj originalni članak

U tvornici vapna u Siraču rano jutros dogodila se nesreća na radu u kojoj je poginuo 36-godišnji Gabrijel Š. iz Sirača, priopćeno je iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Prilikom otklanjanja kvara na peći za proizvodnju vapna prignječio ga je metalni uteg pričvršćen za hidrauliku na vratima peći.

Zadobio je teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja. Njegovo tijelo prevezeno je u Opću bolnicu Pakrac gdje će se obaviti obdukcija.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TI
tintilinic100
13:07 04.05.2012.

To je katastrofa - ugašen je jedan mladi život. Užas.

OS
osica
15:14 04.05.2012.

- poštujmo radnike - često rade jako težak posao - na kakav grozan način se ugasio jedan mladi život. Pokoj mu duši sućut obitelji.