Stanovnici Velenja zaprepašteni

Ubio izvanbračnu suprugu pa se "ispričao" na Facebooku

Foto: Ilustracija: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Ubio izvanbračnu suprugu pa se "ispričao" na Facebooku
28.12.2015.
u 11:42
Zbog prijašnjeg nasilja u obitelji Romeo se nedavno vratio s izdržavanja trogodišnje zatvorske kazne i obitelj je zbog dvoje djece vrtićke dobi bila pod stalnim nadzorom socijalnih službi, navode danas mediji
Pogledaj originalni članak

Slučaj 46-godišnjeg Romea B. i njegove 13 godina mlađe izvanbračne supruge Lidije K. koju je u noći na nedjelju rukama zadavio, a onda njezino tijelo odvezao na hitnu pomoć napisavši prije toga ispriku na Facebooku, zaprepastio je stanovnike slovenskog Velenja.

Zbog prijašnjeg nasilja u obitelji Romeo se nedavno vratio s izdržavanja trogodišnje zatvorske kazne i obitelj je zbog dvoje djece vrtićke dobi bila pod stalnim  nadzorom socijalnih službi, navode danas mediji.

On je u nastupu bijesa golim rukama zadavio partnericu, vjerojatno zbog ljubomore, neuspješno je nakon toga pokušavajući reanimirati. Odvezao ju je na hitnu pomoć, gdje su konstatirali smrt i pozvali policiju.

Počinitelj zločina se na bizaran način "ispričao" prijateljima zbog onoga što je učinio, napisavši na Facebooku: "Svima se ispričavam zbog svog čina. Bio sam loš, pa nisam vrijedio, onda sam se popravio, pa opet nikom nisam dobar, što onda da radim i kakav da budem u životu? I onda će mi netko reći da postoji Bog. Ne, nema Boga", napisao je  ubojica.

On i ubijena partnerica uz svoje dvoje male djece imaju još petero nešto veće djece  iz prijašnjih veza koje će zbrinuti država.

>> Ubio majku bivše supruge, a potom počinio samoubojstvo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:14 28.12.2015.

Nasilje u obitelji je veliki problem za kojega se nažalost mnogo puta ne sazna dok ne dojde do neke tragedije, povreda i strašnog zlostavljanja.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
13:39 28.12.2015.

Ne zelim ni jednoj zeni da se natrefi na ovakvog Romea!

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
17:51 28.12.2015.

Svatkome ko namjerno ubije ljudsko biće istom mjerom uzvratiti. Pa dok čekaš egzekuciju slobodno se ispričavaj kome oćeš.